nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tawaran baharu kerajaan amanah, berkebajikan perlu disokong

16 MAC: Ini bukanlah waktu yang sesuai untuk mewujudkan sebarang ketidakstabilan politik di negara ini yang sedang menghadapi cabaran baharu dalam aspek kesihatan dan ekonomi.

Justeru itu, Pengerusi Perikatan Nasional (PN) Perak, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu berkata, tawaran baharu yang diperkenalkan oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin untuk mentadbir negara dengan penuh amanah dan berintegriti harus disambut oleh segenap lapisan masyarakat.

“Kami percaya bahawa PN di bawah kepimpinan Perdana Menteri telah menunjukkan teladan yang amat baik dalam meningkatkan perpaduan dan kerjasama antara komponen parti untuk memastikan pentadbiran yang telus serta kebajikan rakyat Malaysia sebagai teraju utama.

“Ini semestinya bukan masa yang sesuai untuk ketidakstabilan politik berlaku. PN perlu mendukung aspirasi semua rakyat Malaysia untuk memacu negara ke hadapan secara bersatu dan terancang,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Terdahulu, Tan Sri Muhyiddin Yassin menyatakan Perikatan Nasional (PN) adalah tawaran baharu kepada rakyat Malaysia dan akan terus kekal untuk tempoh yang panjang. 

Perdana Menteri yang juga Pengerusi PN, berkata PN mahu kekal sebagai sebuah gabungan politik yang berkongsi aspirasi negara untuk generasi akan datang.

Beliau berkata, kerajaan PN berperanan penting dalam mewujudkan politik stabil, mengekalkan keharmonian kaum, menjunjung tadbir urus baik dan menegak kedaulatan undang-undang.

Sementara itu,  menerusi kenyataan sama Ahmad Faizal Beliau yang juga Timbalan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) menyatakan proses imunisasi Covid-19 di seluruh negara yang sedang rancak berjalan memerlukan sokongan penuh daripada segenap lapisan masyarakat.

“Kejayaan proses imunisasi Covid-19 itu penting bagi memastikan pemulihan ekonomi sepenuhnya dilaksanakan di peringkat nasional.

“Disebabkan itu, PN Perak berikrar untuk memberikan sokongan penuh terhadap tawaran baharu tersebut serta semua usaha bagi memastikan kestabilan kesihatan, ekonomi dan politik,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.