nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kematian anggota bomba tiada kaitan terima vaksin COVID-19

17 MAC: Dakwaan terhadap kematian seorang anggota bomba akibat vaksin COVID-19 di Pahang seperti yang tular di laman sosial adalah tidak benar sama sekali.

Pengarah Kesihatan Negeri Pahang, Datuk Dr Bahari Tok Muda Che Awang Ngah berkata, kematian pegawai berkenaan disebabkan serangan jantung dan bukannya kesan suntikan vaksin yang diterima pada Jumaat lalu, iaitu empat hari sebelum kematiannya.

Menurut beliau, pegawai berkenaan mempunyai sejarah penyakit jantung, darah tinggi dan kencing manis di samping pernah menjalani rawatan jantung di Institut Jantung Negara (IJN) pada Julai 2020 serta disarankan pakar untuk menjalani pembedahan.

BAHARI

“Pada Ahad lalu, dia telah menerima rawatan di Hospital Raub setelah mengalami gejala serangan jantung. Allahyarham menerima rawatan sewajarnya menggunakan alat bantuan pernafasan sebelum dirujuk ke Hospital Lipis dan dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU).

“Bagaimanapun keadaannya semakin tenat dan disahkan meninggal dunia akibat serangan jantung pada Selasa.

“JKN Pahang mengucapkan takziah kepada keluarga Allahyarham dan isu yang tular itu diberi perhatian serius dengan siasatan segera telah dilakukan,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini.

Justeru, beliau menyeru masyarakat agar lebih bertanggungjawab dengan tidak menularkan maklumat tidak tepat bagi mengelak salah tanggapan orang ramai terhadap vaksin COVID-19.

Sementara itu, Ketua Balai Bomba dan Penyelamat Raub, Penolong Penguasa Bomba Khairul Anuar Yaacob menegaskan Allahyarham mengambil vaksin tanpa sebarang paksaan dan atas kerelaan dirinya untuk divaksin.

“Mohon hentikanlah sebarang spekulasi dan hormatilah perasaan keluarga arwah yang lebih mengenali beliau.

“Saya memohon agar hebahan mengenai maklumat tidak benar mengenai arwah dapat diturunkan (dipadam) segera untuk mengelak salah faham berlaku,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.