nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PEMERKASA seimbangkan limitasi basmi COVID-19 dan ekonomi rakyat

18 MAC: Program Strategik Memperkasa Rakyat dan Ekonomi (PEMERKASA) yang diumumkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, semalam, membuktikan kerajaan sentiasa berusaha memastikan ekonomi rakyat dan negara tetap dibela walaupun dalam cabaran berdepan COVID-19.

Ketua Penerangan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu), Datuk Wan Saiful Wan Jan, berkata usaha menyeimbangkan antara limitasi yang terpaksa diletakkan demi membasmi COVID-19 dengan memastikan kedudukan ekonomi rakyat dan negara itu tidak mudah kerana banyak sekatan terpaksa diambil kira, namun PEMERKASA menunjukkan kerajaan ingin ekonomi dijana semula dengan lebih hebat biarpun pandemik belum berakhir.

WAN SAIFUL

“PEMERKASA juga seimbangkan tuntutan kesihatan dan tuntutan ekonomi, malah tumpuan diberikan kerajaan kepada pengusaha kecil dan sederhana memang kena pada masanya.

“Ramai terkesan ketika ini, justeru insentif diberikan kepada golongan belia, wanita, orang kurang upaya (OKU) dan pelajar sudah pasti akan membantu mereka,” katanya dalam kenyataan.

Wan Saiful berkata, beliau tertarik dengan pengumuman Perdana Menteri bahawa kerajaan akan memastikan peraturan perniagaan dipastikan lebih ‘agile’ (tangkas) kerana langkah itu pastinya memberi kelegaan kepada industri.

Katanya, sememangnya amat penting untuk proses perniagaan dipermudahkan kerana industri dan majikan adalah penyedia peluang pekerjaan kepada rakyat.

“Justeru, cara terbaik menjaga kebajikan rakyat adalah dengan memastikan peluang pekerjaan mereka terjaga.

“Saya rasa pengumuman paling dinantikan adalah mengenai harga siling petrol dan disel. Saya ucapkan terima kasih kepada kerajaan kerana mendengar rintihan rakyat dan memperkenalkan harga siling ini,” katanya.

Muhyiddin dalam pengumumannya itu, memaklumkan pelaksanaan PEMERKASA bertujuan mengurangkan beban rakyat dan memacu pertumbuhan ekonomi negara – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.