nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hukuman berat pemandu mabuk tekan kaum India berita palsu

18 MAC: Video seorang lelaki mendakwa Akta Pengangkutan Jalan 1987 Pindaan 2020 ke atas pemandu mabuk hanya untuk memberi tekanan kepada kaum India adalah fitnah dan berita palsu.

Perkara itu didedahkan oleh Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menerusi Facebook miliknya menyatakan ini satu propaganda yang dicipta bagi memberi pandangan negatif terhadap MCA dan Barisan Nasional (BN).

“Ini contoh propaganda menipu geng sebelah sana yang sedang tular dalam WhatsApp untuk menghasut kaum India dengan tujuan menanam kebencian terhadap parti MCA dan BN.

“Video ini menipu bahawa hukuman bagi pemandu mabuk alkohol sengaja diberatkan tahun lepas untuk memangsakan kaum India sebab hukuman bagi pemandu di bawah pengaruh dadah pula tidak diberatkan. Ini adalah palsu,” katanya.

Terdahulu, video yang berdurasi 2 minit 55 saat itu tular di aplikasi WhatsApp sejak malam tadi.

Dalam pada itu, Najib yang juga Ahli Parlimen Pekan memberitahu tidak benar apa yang didakwa kerana akta dipinda bukan sahaja untuk beratkan hukuman bagi pemandu mabuk tetapi hukuman yang sama berat juga dikenakan bagi mereka yang memandu di bawah pengaruh dadah.

“Parti MCA patut membuat laporan polis terhadap propaganda perkauman amat jahat ini,” katanya.

Dalam pada itu, Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong merakamkan penghargaan kepada Bekas Presiden UMNO itu atas pendedahan yang dilakukan dalam membetulkan fakta sebenar kepada orang ramai.

Justeru, beliau menyifatkan rakaman tersebut merupakan tomahan yang bukan sahaja untuk memberi pandangan negatif terhadap dirinya, namun mahu melihat prestasi serta nama kerajaan, MCA dan BN terjejas.

“Memang video itu berbaur perkauman dan merupakan berita tidak benar. Saya akan mengarahkan pegawai saya untuk membuat laporan polis bagi menyiasat orang yang tidak bertanggungjawab serta melakukan perbuatan keji ini.

“Saya ingin tegaskan sekali lagi bahawa pindaan Akta Pengangkutan Jalan 1987 (Pindaan 2020) dibuat adalah bagi meningkatkan hukuman terhadap mereka yang memandu di bawah pengaruh alkohol, dadah dan memandu secara bahaya,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.