nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hamzah minta Hamid lapor SPRM berhubung ‘kartel dalam PRDM’

19 MAC: Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador, perlu melaporkan kepada Suruhanjaya Pasukan Polis (SPP) berhubung dakwaannya mengenai kartel dalam Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan gerakan dalaman pegawai muda PDRM yang mahu menjatuhkannya.

Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Hamzah Zainuddin yang juga Pengerusi SPP, berkata Abdul Hamid tidak pernah membawa isu itu kepada SPP dan ini adalah kali pertama beliau mendengar ‘ada kartel dalam PDRM.’

“Sekiranya dakwaan Abdul Hamid itu benar, beliau sepatutnya membawa perkara itu dalam mesyuarat SPP.

“Dia tak pernah bawa isu ini dalam SPP padahal SPP adalah suruhanjaya tertinggi dalam perkhidmatan polis,” katanya dalam satu kenyataan semalam.

Beliau berkata demikian ketika diminta mengulas pendedahan Abdul Hamid semalam bahawa wujud gerakan dalam kalangan pegawai muda PDRM yang bercita-cita untuk menjatuhkannya.

Abdul Hamid mendakwa gerakan itu juga adalah kumpulan sama yang mendalangi kartel dalam PDRM dengan hasrat mendominasi pasukan keselamatan negara demi kepentingan mereka.

Ditanya mengenai prestasi Abdul Hamid sebagai Ketua Polis Negara, Hamzah berkata beliau gembira dengan perkhidmatan Abdul Hamid setakat ini.

Abdul Hamid dilantik sebagai Ketua Polis Negara secara kontrak selepas bersara bagi tempoh dua tahun berkuat kuasa 4 Mei 2019 hingga 3 Mei 2021.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.