nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemuda PN puji ketegasan kerajaan dalam isu Korea Utara

20 MAC: Pemuda Perikatan Nasional (PN) menyambut baik ketegasan Kementerian Luar (Wisma Putra) mengambil langkah menghantar pulang kakitangan dan ahli keluarga diplomatik Korea Utara selepas negara itu memutuskan hubungan dengan Malaysia.

Ketua Pemudanya, Senator Ir Ts Khairil Nizam Khirudin berkata langkah diambil Wisma Putra itu selari dengan prinsip kedaulatan negara dan undang-undang susulan keputusan mahkamah Malaysia untuk mengekstradisi seorang warga Korea Utara ke Amerika Syarikat.

Secara faktanya, beliau berkata, mahkamah telah membuat keputusan berdasarkan bukti bahawa warga Korea Utara, Mun Chol Myong sememangnya menyeludup barangan mewah larangan dari Singapura ke negara kelahirannya di samping terlibat dengan penggubahan wang haram yang melanggar sekatan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB). 

“Seperti mana kenyataan Menteri Luar Negeri Datuk Seri Hishammuddin Hussein, Pemuda PAS turut sama berasa kesal dengan keputusan Republik Demokratik Rakyat Korea (Korea Utara) untuk memutuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia.

“Keputusan unilateral sebegini sememangnya tidak ramah, tidak konstruktif serta tidak menghormati semangat saling menghormati dan hubungan baik sesama anggota masyarakat Antarabangsa. 

“Kepimpinan Korea Utara jelas tidak menghargai fakta bahawa Malaysia ialah antara negara terawal yang mengiktiraf kewujudan DPRK sebagai sebuah negara berdaulat sejak tahun 1973 lagi,” katanya menerusi kenyataan media, hari ini. 

Malah, Khairil Nizam menegaskan tindakan tergesa-gesa Pyongyang itu membuktikan negra tersebut tidak menghargai pendekatan diplomatik Malaysia sejak sekian lama.

“Antaranya seperti dalam kes pembunuhan abang tiri Presiden Korea Utara pada 2017 di KLIA iaitu Kim Jong Nam. 

“Di sebalik segala kritikan dan tindak-tanduk Korea Utara kepada Malaysia pada 2017 itu, kita masih membenarkan mereka untuk mengekalkan kedutaan di negara kita hinggalah ke semalam,” katanya. 

Justeru itu, beliau yang juga Ketua Pemuda PAS berkata partinya itu menyokong penuh keputusan tegas yang diambil Wisma Putra sebagai tindak balas sebuah negara yang berdaulat.

“Dewan Pemuda PAS juga dengan ini mengambil kesempatan untuk mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada seluruh warga kerja Wisma Putra yang berdepan dengan peristiwa sebegini dalam keadaan pandemik COVID-19 masih mencabar. 

“Semoga Allah peliharakan warga Wisma Putra dan negara kita yang tercinta ini,” katanya. 

Semalam, Kerajaan mengarahkan semua kakitangan diplomatik dan ahli keluarga mereka di Kedutaan Korea Utara, Kuala Lumpur meninggalkan negara ini dalam tempoh 48 jam mulai hari ini.

Menurut satu kenyataan dikeluarkan Wisma Putra, tindakan itu diambil kerajaan selepas Korea Utara memutuskan hubungan diplomatik dengan Malaysia, ekoran seorang rakyatnya yang menetap di negara ini, Mun Chol Myong, diekstradisi ke Amerika Syarikat untuk menghadapi tuduhan pengubahan wang haram. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.