nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saya hanya mahu UMNO dihormati, disukai rakyat- Annuar Musa

20 MAC: Bekas Setiausaha Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa menegaskan beliau tidak bimbang sekiranya diambil tindakan disiplin termasuk dipecat daripada UMNO 
sekiranya kelantangan beliau menegur partinya terbuka di media sosial menyebabkan 

Annuar berkata beliau tetap mempertahankan pendiriannya kerana keteguran yang dilakukan demi kebaikan parti dan mahu UMNO terus diterima rakyat.

“Saya tidak bimbang apa-apa, saya hanya mahu UMNO selamat, dihormati dan disukai rakyat. Saya adalah ahli nombor 124 daripada 3.5 juta ahli.

“Saya juga seorang yang menaja menghidupkan semula UMNO baharu selepas parti itu diharamkan selain saya pernah menjadi ahli Majlis Tertinggi (MT) hampir 30 tahun.

“Macam-macam orang menyindir nak pecat saya kononnya saya tidak setia dan mahu lompat pergi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu). Saya nak tanya adakah mereka mampu membuktikan kesetiaan kepada parti melebihi kesetiaan saya,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas merasmikan Mesyuarat Agung Tahunan Persatuan Veteran ATM Cawangan Ketereh ke-37 di Yayasan Kemiskinan Kelantan (YKK), hari ini.

Dalam pada itu, Annuar yang juga Menteri Wilayah Persekutuan itu memberitahu beliau lantang menegur parti kerana tidak mahu UMNO dijadikan alat kepentingan kumpulan atau individu tertentu kerana keutamaan parti ketika ini sepatutnya adalah memenangi Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).

Tambahnya, teguran yang dilakukan juga kerana tidak mahu UMNO mengulangi nasib sama seperti PRU-14.

“Berani terima kelemahan kita. Jika dulu, orang kritik kita, kita akan pecat selain mengamalkan budaya membodek pemimpin yang akhirnya menjadikan kita jatuh tersungkur,” katanya. 

“Maka, Annuar menyeru agar semua itu dijadikan iktibar kerana di luar sana terdapat tujuh juta pengundi muda yang sedang menunggu saat berdaftar sebagai pengundi berusia 18 tahun.

“Orang muda mahu melihat sebuah parti yang murni perjuangannya, parti yang bersih dengan dipimpin pemimpin berintegriti. Mereka mahu lihat parti mempunyai masa depan.

“Jika kita masih bawa ‘filem’ lama yang tidak selari dengan hasrat rakyat , saya percaya kita akan ditolak oleh rakyat. Kalau sekali lagi UMNO jatuh, mungkin UMNO tidak akan bangun lagi,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.