nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak perlu tubuh RCI siasat dakwaan KPN – Takiyuddin

21 MAC: Tiada keperluan bagi kerajaan menubuhkan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) dalam menyiasat dakwaan Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador yang mendedahkan wujudnya gerakan sulit Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang mahu menjatuhkan beliau.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), Datuk Takiyuddin Hassan berkata, ini disebabkan PDRM telah pun mempunyai Suruhanjaya Perkhidmatan Polis (SPP) yang mampu menyelesaikan isu tersebut dengan sebaik mungkin.

“Saya rasa tidak timbul isu itu, sebagaimana yang disebut oleh Menteri Dalam Negeri (KDN), Datuk Seri Hamzah Zainuddin, itu masalah dalaman yang boleh dikendalikan oleh SPP.

“SPP ini dipengerusikan oleh Menteri KDN dan Ketua Polis Negara pun ada dalam suruhanjaya berkenaan. Saya rasa tidak ada masalah yang besar untuk menyelesaikannya. SPP boleh selesaikan semua masalah polis,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas program Malaysia Prihatin sesi bersama pegawai kerajaan negeri Kelantan dan persekutuan di Kompleks Kota Darulnaim, Kota Bharu, Kelantan, hari ini.

Terdahulu, Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador mendedahkan wujudnya gerakan dalaman daripada kalangan pegawai muda dalam Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang bercita-cita untuk menjatuhkan beliau.

Menurutnya, gerakan tersebut juga merupakan kumpulan sama yang mendalangi kartel dalam PDRM yang berhasrat mendominasi pasukan keselamatan negara demi kepentingan mereka.

“Ada usaha untuk mengaibkan, menjatuhkan saya daripada kumpulan ini (kartel). Jadi saya ingin menasihatkan mereka, hentikan perbuatan jijik ini, sedar diri bahawa pasukan ini bukan kita punya, bukan padang permainan kita,” katanya.

Susulan itu, Presiden Badan Peguam Malaysia, AG Kalidas Krishnan Gnanaprakasam menerusi kenyataan memaklumkan RCI sangat diperlukan untuk menyiasat dakwaan Abdul Hamid bahawa ada kartel dalam pasukan polis yang bersekongkol mahu menyingkirkannya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.