nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hubungan UMNO-Bersatu boleh diselamatkan – Presiden MIC

21 MAC : Presiden MIC, Tan Sri S A Vigneswaran percaya masih ada ruang bagi hubungan antara UMNO dan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) diselamatkan.

Vigneswaran ketika meluahkan perkara itu mengambil contoh hubungan UMNO dan PAS yang pernah berseteru dan tidak sebulu lebih dari 40 tahun, namun kini telah bekerjasama semula di bawah gabungan Muafakat Nasional (MN).

“Saya berharap UMNO dan Bersatu boleh duduk semeja dan menyelesaikan masalah yang berbangkit,” katanya kepada media selepas Program Bantuan Peralatan Kesihatan, Bantuan Perubatan dan Pendidikan di Pusat Khidmat MIC Sungai Siput, Perak, hari ini.

VIGNESWARAN

Dalam pada itu, ditanya mengenai pendirian MIC berhubung keputusan UMNO untuk tidak bekerjasama dengan Bersatu pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15), Vigneswaran berkata perkara tersebut adalah pendirian UMNO.

Ini kerana katanya, MIC selaku komponen BN juga tidak pasti tentang hala tuju gabungan berkenaan memandangkan Umno enggan bekerjasama dengan Bersatu sedangkan PAS pula merupakan komponen Perikatan Nasional bersama-sama Bersatu.

“MIC sebagai parti komponen Barisan Nasional (BN) menghormati apa sahaja keputusan yang dibuat oleh kepimpinan BN,” katanya, menambah adalah penting bagi BN menetapkan hala tuju yang jelas bagi menghadapi PRU15.

Beliau juga percaya sebarang ‘hubungan sulit’ yang kononnya wujud antara Umno dan Pakatan Harapan tidak akan mendapat restu akar umbi.

“Saya percaya walaupun ada ‘hubungan sulit’, ia tidak akan berhasil kerana adalah sukar untuk DAP bekerja dengan Umno, dan Umno bekerja dengan DAP begitu juga dengan PKR,” katanya.

Terdahulu,  Presiden PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak menolak kemungkinan menjalinkan kerjasama dengan UMNO, walaupun perbincangan mengenainya masih belum dilakukan secara formal.

Anwar juga turut mendakwa kononnya kerjasama itu disokong beberapa pemimpin dan ahli Parlimen UMNO.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.