nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Ketereh zahir sokongan kepada PN

21 MAC: Umno Bahagian Ketereh akan menghantar surat kepada presiden partinya, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi bagi menyatakan pendirian mereka yang mengandungi empat perkara yang telah ditandatangani oleh 30 Ahli Jawatankuasa parti bahagian berkenaan, Jumaat lalu.
Perkara itu disahkan Annuar menerusi Facebook miliknya yang berkongsi surat tersebut menyatakan empat perkara tersebut adalah ketetapan untuk terus menyokong kerajaan gabungan Perikatan Nasional (PN), Gabungan Parti Sarawak (GPS) dan Gabungan Rakyat Sabah (GRS).
Menurut beliau, perkara kedua pihaknya mengesyorkan supaya Barisan Nasional (BN) dan PN segera memulakan rundingan pembahagian kerusi serta berusaha membentuk gabungan yang kuat untuk berhadapan dengan Pakatan Harapan (PH) secara satu lawan satu dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).
“Antara ketetapan lain termasuk memutuskan untuk memohon perdana menteri segera melantik seorang timbalan perdana menteri daripada kalangan pemimpin BN serta-merta dan menggesa kerajaan terus fokus serta memberi keutamaan kepada agenda kestabilan politik memerangi Covid-19 serta memulihkan ekonomi negara.
“Empat pendirian ini akan dihantar kepada Presiden Umno melalui serahan surat secara terus pada esok,” katanya menerusi media sosialnya, hari ini.
Tambah beliau, UMNO Ketereh akan terus mengekalkan muafakat sesama parti parti politik orang Melayu dan mengukuhkan lagi perpaduan ummah.
Sementara itu, menerusi kenyataan berbeza, Annuar yang juga Bekas Setiausaha Barisan Nasional (BN) menyatakan cara terbaik membuktikan kesetiaan kepada parti ialah kesanggupan berjuang dan istiqamah sehingga parti menang di tempat sendiri bila ada piliharaya dilaksanakan.
“Jika tewas,kita tidak lari mencari kawasan selamat. Begitu juga kehebatan kita. Kita hebat sekiranya kita berjaya pastikan UMNO menang di kawasan jagaan kita.
“Praktikkan idea hebat kita itu di kawasan kita dulu. Sekurang-kurangnya kita tidak cuba perlekeh kesetiaan orang lain”” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.