nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

JKR arah projek pembinaan SUKE Dihentikan Serta-Merta

22 MAC : Kementerian Kerja Raya (KKR) mengarahkan projek pembinaan Lebuh Raya Bertingkat Sungai Besi-Ulu Kelang (SUKE) dihenti serta-merta sehingga persekitaran pembinaan di kawasan tersebut disahkan selamat.

Menteri Kanan (Kerja Raya), Datuk Seri Fadillah Yusof berkata, jalan raya di sekitar projek pembinaan turut ditutup sehingga tahap keselamatan disahkan selamat oleh agensi terbabit.

Menurut beliau, pihak pemaju sudah diarah mencari laluan alternatif memandangkan penduduk di sebuah apartmen berdekatan tidak mempunyai akses lain ke kediaman itu kecuali menggunakan jalan berkenaan.

“Kita sudah mengarahkan kerja pembinaan dihentikan kecuali operasi menyelamat yang mungkin berlarutan sehingga jam 12 tengah malam ini,” katanya kepada media selepas melawat lokasi kejadian, hari ini.

Terdahulu, tiga pekerja pembinaan disahkan maut, manakala seorang lagi parah apabila sebuah kren ‘launcher’ digunakan dalam projek pembinaan lebuh raya di Persiaran Alam Damai, Cheras.

Dalam pada itu, Fadillah memberitahu, pihaknya turut mengarahkan pemaju mengemukakan laporan penuh berhubung kejadian dan pembinaan.

“Maklumat awal mendapati punca kejadian dipercayai berlaku ketika kerja-kerja penyelenggaraan sedang dijalankan di bahagian atas struktur,” katanya.

Sementara itu, beliau berkata memberitahu jalan atau laluan kenderaan seharusnya perlu ditutup, jika sesuatu struktur berat perlu dialihkan dalam melaksanakan projek pembinaan jalan raya atau lebuh raya.

Beliau berkata, perkara itu adalah antara prosedur operasi standard (SOP) ketat yang perlu diikuti oleh kontraktor, bagi memastikan keselamatan pekerja dan orang awam.

“Dalam pelaksanaan projek, jika misalnya nak alihkan ‘gantry launcher’, jalan perlu ditutup.

“Jika jalan dah selamat, struktur itu pun selamat (dialih), maka barulah buka semula laluan tersebut,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.