nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Terus amalkan SOP selepas terima suntikan vaksin – KJ

29 MAC: Penerima vaksin COVID-19,  perlu terus mengamalkan prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan kerajaan bagi pencegahan wabak berkenaan, buat masa ini.

Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin, berkata keadaan masih terlalu awal untuk mengenepikan amalan SOP walaupun vaksin sudah disuntik.

“Sehingga kita memperoleh data, sama ada vaksin ini berkesan bagi menghentikan penularan atau sebaliknya, kaedah pencegahan bukan farmaseutikal dikekalkan,” katanya pada Sidang Media Perkembangan PICK, hari ini.

Sementara itu, Khairy yang juga Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) berkata, pihaknya akan memberi taklimat media berhubung jadual penghantaran vaksin jenis lain pada minggu depan.

Katanya, taklimat itu bertujuan memberi gambaran jelas mengenai jadual penghantaran dan indeks pencapaian utama (KPI) bagi Fasa Kedua PICK.

Beliau berkata, penghantaran seterusnya bagi vaksin keluaran Pfizer-BioNTech akan diterima pada Rabu ini.

“Pihak kami juga akan bermesyuarat dengan Badan Regulatori Farmasi Negara (NPRA), selewat-lewatnya minggu depan mengenai kelulusan bersyarat vaksin keluaran syarikat lain, termasuk Sputnik V,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.