nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

BERSATU-PAS perkasa hubungan hadapi PRU-15

31 MAC: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) dan PAS akan memperkasakan hubungan dengan parti komponen dalam Perikatan Nasional (PN) sebagai persiapan rapi bagi menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) nanti.

Pengerusi PN, yang juga Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yasin, berkata, biarpun tarikh PRU-15 belum ditetapkan, namun PAS kini menunjukkan komitmen untuk bersama PN bagi menghadapi PRU- 15 adalah bukti setia kawan yang tinggi antara dua parti itu.

“Kita lihat akan ke hadapan untuk melihat persiapan menjelang PRU-15 namun belum ditentukan bila, tetapi ini penting.

“Kerjasama yang ada dengan PAS dan BERSATU seperti dinyatakan dalam kenyataan rasmi hari ini amat dialu-alukan oleh Bersatu Johor.

“Ini menunjukkan semangat setia kawan untuk lihat ke hadapan untuk bentuk jalinan kerjasama kukuh antara BERSATU dan PAS serta parti lain dalam PN seperti Gerakan, SAPP, STAR dan sebagainya.

“Kita bertekad apa pun situasi kita akan bersama-sama,” katanya ketika ditemui media selepas mempengerusikan mesyuarat bersama BERSATU dan PN Johor di sini, hari ini.

Mengulas lanjut, Muhyiddin berkata, BERSATU tetap fokus kepada persediaan rapi menghadapi PRU-15, biarpun parti itu mempunyai kemelut dengan UMNO.

“Apa pun yang berlaku itu soal UMNO. Tapi dari sudut kerjasama dengan PAS, BERSATU pada masa hadapan, itu jelas.

“Ini termasuk penubuhan jawatankuasa bersama yang akan berbincang mengenai persiapan pilihan raya, rundingan kerusi dan siapa menjadi ketua di Parlimen. Saya rasa ini yang perlu diutamakan,” katanya.

Muhyiddin yang juga Ketua BERSATU Johor menjelaskan, selepas ini, rundingan membabitkan kerangka PN akan dimulakan sama ada di peringkat pusat mahupun negeri.

“Kita menyusun rundingan membina struktur di peringkat Parlimen, siapa yang mengetuai, PAS, Bersatu atau Gerakan atau SAPP atau Star.

“Ini akan dirundingkan termasuk bayangan mengenai rundingan kerusi antara parti yang ada dalam Johor, dengan keputusan dibuat di peringkat pucuk pimpinan,” katanya.

Mengenai kedudukan menteri dan timbalan menteri UMNO, Muhyiddin berkata, kata sepakat dicapai supaya rakan Kabinet UMNO terus kekal mendukung kerajaan PN ketika ini.

“Di peringkat negara, saya dan rakan Kabinet UMNO sudah memutuskan mereka akan terus kekal bersama baik menteri atau timbalan menteri,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.