nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketua Pemuda UMNO Pontian gesa Zahid letak jawatan

2 APRIL: Pemuda UMNO Pontian terus menggesa Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berundur dan berehat daripada dunia politik ‘secara terhormat’ bagi memberi laluan kepada kepimpinan muka baharu menentukan hala tuju parti itu.

Ketuanya, Mohd Helmi Buang, berkata Ahmad Zahid perlu menerima hakikat bahawa majoriti kepimpinan tertinggi parti kelihatan tidak menghormati beliau seperti senario yang berlaku selepas Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2020.

Keadaan itu, katanya, terbukti menerusi usul penggulungan Ahmad Zahid menggesa semua pemimpin UMNO yang memegang jawatan menteri dan syarikat berkaitan kerajaan (GLC) dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN) meletak jawatan, tetapi tidak dituruti mereka.

“Lebih malang, apabila Ahmad Zahid menegaskan Barisan Nasional (BN) akan bergerak solo tanpa berbincang terlebih dahulu dengan rakan-rakan parti komponen, seperti MCA dan MIC, bahkan ‘memberi amaran’ kepada PAS yang perkara terbabit tidak disenangi pemimpin parti komponen sendiri.

“Bagi saya, PAU 2020 seolah-olah dijadikan medan mempertahankan individu dan menyerlahkan ketidaktentuan hala tuju politik yang cuba dibawa kepimpinan tertinggi UMNO, diketuai Ahmad Zahid sendiri.

“Proses merawat atau mengubati parti adalah lebih baik daripada menyokong tanpa arah dan akhirnya membawa rebah,” katanya dalam satu kenyataan.

Beliau berkata demikian ketika mengulas isu kemelut dalaman dihadapi kepimpinan UMNO.

Kemelut itu timbul selepas terdapat kumpulan menyokong Ahmad Zahid serta kumpulan pemimpin UMNO yang memiliki jawatan di dalam kerajaan PN dan tidak menyokong Presiden parti terbabit.

Keadaan itu berpunca daripada tindakan Ahmad Zahid mencabar mana-mana pemimpin UMNO meletak jawatan dalam kerajaan PN, selain memberi bayangan parti itu bersedia bekerjasama dengan parti ‘ikhlas’ yang lain bagi membentuk kerajaan selepas Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Mohd Helmi, sebelum ini, pernah menggemparkan negara apabila mengeluarkan gesaan sama.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.