nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Imigresen sedia kerjasama jika ada kakitangannya terbabit Geng Nicky

2 APRIL: Jabatan Imigresen (Imigresen) sedia bekerjasama dengan Polis Diraja Malaysia (PDRM) jika terdapat pegawai dan anggotanya terbabit dalam pengubahan wang haram yang dijalankan Geng Nicky di negara ini.

Ketua Pengarah Imigresen Datuk Khairul Dzaimee Daud, bagaimanapun setakat ini jabatan itu tidak menerima sebarang makluman daripada PDRM berhubung pembabitan pegawai dan anggotanya dengan kegiatan ahli perniagaan Datuk Seri Nicky Liow Soon Hee yang kini dalam senarai buruan pihak berkuasa.

“Jika ada tangkapan saya akan dimaklumkan dan sekiranya ada pegawai dan anggota imigresen yang terbabit, kita tidak akan berkompromi.

“Kita sedia bekerjasama dengan PDRM untuk membantu melengkapkan siasatan,” katanya selepas menyertai Op Bersepadu di Bukit Puchong di Kuala Lumpur, hari ini.

Selasa lalu, Ketua Polis Negara Tan Sri Abdul Hamid Bador mendedahkan, terdapat 34 pegawai dan anggota daripada pelbagai agensi penguat kuasa disyaki mempunyai hubungan serta melindungi kegiatan sindiket jenayah terancang ‘Geng Nicky’.

Kumpulan diketuai Nicky, 33, iaitu pengasas Winner Dynasty Group yang berpusat di Setiawalk Puchong, Selangor itu menjadi buruan polis selepas 68 ahlinya ditahan dalam Op Pelican 3.0 bermula 20 hingga 28 Mac lepas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.