nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anwar jangan jadikan BERSATU kambing hitam untuk tutup isu

9 APRIL: Dakwaan Datuk Seri Anwar Ibrahim bahawa rakaman audio perbualan mirip suaranya yang tersebar beberapa hari lepas sebagai ‘permainan politik kotor’ Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) untuk menikam pimpinan UMNO adalah tindakan terdesak untuk menutup isu sebenar kerjasama antara Pakatan Harapan (PH) dan UMNO.

Naib Presiden BERSATU, Datuk Mohd Rafiq Naizamohideen, berkata kenyataan Pengerusi PH itu juga disifatkan hanya sekadar mahu menjadikan BERSATU sebagai ‘kambing hitam’ bagi menutup isu sebenar yang menjadi pertikaian penyokong parti masing-masing.

“Umum sudah mengetahui bahawa sudah ada kerjasama dan perundingan antara Presiden UMNO dan Presiden PH itu apabila satu demi satu bukti mula terdedah kepada umum, jadi dakwaan Anwar ini bagi menutup isu terbabit.

“Jangan kaitkan BERSATU untuk menutup isu kerjasama Presiden UMNO dan Presiden PH.

“Saya berpendapat bahawa Presiden UMNO dan Presiden PH perlu jujur dan berterus terang serta tidak perlu lari daripada isu utama, iaitu sudah ada kerjasama dan rundingan antara kedua-dua mereka untuk merealisasikan kerjasama politik antara UMNO serta PH.

“Berdasarkan kepada perkembangan semasa, bukan satu rahsia UMNO akan merealisasikan kerjasama bersama PH sama ada sebelum Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) atau selewat-lewatnya selepas pilihan raya ini, sekiranya tiada mana-mana parti mempunyai majoriti mudah bagi membentuk kerajaan Persekutuan,” katanya menerusi satu kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, katanya, rakyat mula sedar bahawa laungan ‘NO DAP & NO Anwar’ dilaungkan Ahmad Zahid di Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTC KL) pada Perhimpunan Agung UMNO (PAU) 2020, sekadar sandiwara politik untuk menutup penjajaran baharu yang tidak boleh diterima majoriti penyokong, ahli dan pimpinan akar umbi UMNO serta PH.-  Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.