nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penukaran panggilan Sabah, Sarawak perkuat kesatuan Malaysia

9 APRIL: “Pertukaran panggilan untuk Sabah dan Sarawak daripada negeri kepada wilayah dilihat sebagai usaha yang mampu menguatkan lagi kesatuan di Malaysia,” kata Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Hajiji Noor.

Beliau berkata, jika diimbas kembali sejarah penubuhan Malaysia, sememangnya Sabah dan Sarawak adalah sebuah wilayah.

Mengikut sejarah awal penubuhan negara, katanya, Sabah dan Sarawak, masing-masing adalah wilayah yang bergabung dengan Tanah Melayu untuk membentuk Malaysia.

“Secara peribadi saya melihat mungkin itulah antara perkara diperlukan penduduk di Sabah dan Sarawak supaya panggilan negeri balik ke asal namanya, iaitu Wilayah Sabah dan Wilayah Sarawak.

“Ini adalah satu usaha untuk menguatkan lagi kesatuan negara kita Malaysia,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media selepas Majlis Pertemuan Bersama Pemimpin Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Zon Lima Sabah, di Sandakan, Sabah, malam tadi.

Semalam, PN BBC melaporkan Kementerian Komunikasi dan Multimedia (KKMM) sedang melaksanakan pertukaran nama cawangan bagi semua agensi di bawahnya di Sabah dan Sarawak.

Portal ini melaporkan, sumber KKMM berkata, pelaksanaan itu dilakukan susulan keputusan dan arahan diperoleh pada mesyuarat kabinet sebelum itu.

Awal bulan ini, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin, mengumumkan panggilan untuk Sabah dan Sarawak yang sebelumnya disebut sebagai ‘negeri’ ditukar kepada ‘wilayah’ serta-merta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.