nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPN bakal bertemu menteri isu pertukaran pegawai kanan

10 APRIL: Ketua Polis Negara (KPN), Tan Sri Abdul Hamid Bador bakal mengadakan pertemuan bersama Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hamzah Zainudin bagi memberi penjelasan berhubung pelaksanaan pertukaran jawatan pegawai kanan polis yang tertangguh sebelum ini.

Abdul Hamid berkata, pertemuan akan diadakan dalam tempoh terdekat itu, susulan dakwaan wujud campur tangan menteri yang memberi arahan menangguhkan pelantikan ketua polis, seperti satu mesej tular di media sosial sejak semalam.

“Tindakan menteri itu timbul tanpa pengetahuannya ketika saya sedang bercuti, justeru saya akan berjumpa beliau (Hamzah) dan memberikan penjelasan teliti mengapa proses pertukaran pegawai kanan ini perlu diteruskan.

“Tindakan saya mengeluarkan perintah pertukaran itu seperti mana undang-undang menyatakan Command and Control kawal selia polis adalah di bawah tanggungjawab saya sebagai Ketua Polis Negara,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam sidang akhbar selepas melancarkan Taman Angkat Skuad Aman Wanita (Amanita) Kontinjen Selangor di Surau An-Nur, Bandar Puteri di Klang, hari ini.

Sejak semalam, tular satu mesej kononnya campur tangan politik membabitkan menteri Kabinet berlaku sehingga mengeluarkan arahan menangguhkan pertukaran Ketua Polis.

Mesej tular itu berbunyi ‘Nampaknya campur tangan politik dalam Command dan Control of PDRM dah melampau, dengarnya pertukaran Ketua Polis yang diarahkan KPN ditangguhkan dulu atas arahan Menteri’.

Pada masa sama, Abdul Hamid berkata, arahan pertukaran pegawai kanan membabitkan seramai 71 orang, termasuk Ketua Polis negeri yang akan berkuatkuasa 12 April hadapan adalah demi kebaikan semua.

“Saya mengeluarkan arahan pertukaran itu untuk kebaikan semua dan tidak ada apa-apa yang luar biasa.

“Sebenarnya saya sedang bercuti (pada waktu itu) dan tiba-tiba dapat arahan penangguhan itu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.