nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perlu ambil tindakan tegas jika polis salah guna kuasa

12 APRIL: Tindakan lebih tegas perlu dikenakan terhadap anggota dan pegawai yang terlibat dalam kes salah guna kuasa dan tatatertib berbanding tindakan pertukaran dalaman.

Presiden Pemerhati Rasuah Malaysia (MCW), Jais Abdul Karim berkata, perkara tersebut perlu diteliti semula agar kesalahan yang dilakukan menjadi pengajaran supaya tidak dilakukan oleh anggota serta pegawai polis yang lain.

“Pertukaran pegawai tersebut tidak akan dapat menghentikan penyakit ‘turun temurun’ dalam PDRM ini, tindakan lebih tegas harus dilakukan.

“MCW mendesak PDRM meneliti semula arahan penangguhan pertukaran tersebut sebelum integriti para pegawai yang diamanahkan menjaga keselamatan negara dan rakyat bermaharajalela tanpa dihukum,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Terdahulu, Ketua Polis Negara Tan Sri Abdul Hamid Bador memaklumkan rombakan pegawai kanan polis secara besar-besaran bertujuan memberi peluang kepada pegawai polis baharu untuk menggantikan tempat mereka.

“Pertukaran pegawai kanan yang berlaku bukan kerana ada kes-kes tertentu dan sebagainya, ia kena letak orang baharu dan berkemungkinan pegawai kanan polis yang sebelum ini lama berkhidmat atau tidak naik pangkat, perlu ditukarkan,” katanya.

Beliau berkata, ini kerana terdapat pegawai kanan polis yang lama menetap, bertugas dan memegang sesuatu jawatan polis, di satu-satu tempat.

Sebelum ini, PDRM ada mengeluarkan kenyataan seramai 71 pegawai kanan PDRM terbabit dalam pertukaran jawatan, berkuatkuasa 12 April ini.

Antara mereka yang terbabit dengan pertukaran itu adalah Ketua Polis Kuala Lumpur Datuk Saiful Azly Kamaruddin dilantik sebagai Timbalan Pengarah, Jabatan Pencegahan Jenayah dan Keselamatan Komuniti (JPJKK) Bukit Aman.

Selain itu, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal dilantik sebagai Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, dengan memangku pangkat Senior Asisten Komisioner.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.