nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pembabitan penjawat awam perkukuh peranan wakaf

 15 APRIL : Pembabitan penjawat awam dalam sumbangan wakaf tunai melalui potongan gaji berkala dan sukarela dapat mengukuhkan peranan wakaf sebagai salah satu elemen penting yang mampu meningkatkan taraf sosioekonomi rakyat tanpa mengira agama dan bangsa.

Naib Presiden PAS, Senator Idris Ahmad, berkata langkah kerajaan meluluskan Pekeliling Am Bilangan 1 Tahun 2020 bagi tujuan itu terhadap penjawat awam yang berkhidmat di Persekutuan dan Negeri menjadi kemudahan yang perlu dimanfaatkan oleh mereka.

“Kempen wakaf juga boleh dilakukan secara berperingkat. Wakaf dalam bentuk wakaf tunai, kita boleh beli untuk selamatkan tanah orang-orang Islam daripada tergadai kepada pihak lain atau dapat membeli hartanah di tempat yang strategik.

“Ini satu tindakan yang baik kalau peranan wakaf memainkan peranannya,” katanya kepada media, hari ini.

Dalam pada itu, Idris memberitahu wakaf juga boleh membantu kepada pembangunan prasarana untuk kemudahan rakyat seperti kemudahan air, sekolah dan jalan raya.

“Universiti Al-Azhar merupakan salah satu pusat pendidikan yang dibiayai dengan harta wakaf serta yuran pengajiannya yang paling rendah di dunia,” katanya.

Kemmerin, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin ketika melancarkan Bulan Wakaf Kebangsaan Tahun 2021 pagi ini, berkata Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd Zuki Ali sudah meluluskan Pekeliling Am Bil. 1 Tahun 2020 Tatacara Pelaksanaan Sumbangan Wakaf Tunai Melalui Potongan Gaji Secara Sukarela Bagi Pegawai Awam Yang Berkhidmat Di Wilayah Persekutuan Dan Negeri melalui kod 4474.

Justeru, beliau berkata, ketua setiausaha kementerian, ketua jabatan serta agensi di peringkat Persekutuan perlu merangka inisiatif bagi menggalakkan pegawai dan kakitangannya untuk wakaf secara tunai, terutamanya secara berkala melalui potongan gaji.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.