nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kelantan catat Rt tertinggi, rakyat diminta ada solat hajat

18 APRIL: Kelantan mencatatkan kadar kebolehjangkitan (Rt) atau R naught (Rt) harian tertinggi di negara ini iaitu 1.32 berbanding Rt nasional 1.19, sehingga semalam.

Menteri Besar, Datuk Ahmad Yakob berkata, perkara itu berlaku berikutan peningkatan kes COVID-19 yang mendadak di negeri itu sehingga menyebabkan tujuh daerah dilaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula Jumaat lalu sehingga 29 April ini.

Katanya, sehingga kini masih terdapat 2,627 sampel yang belum mendapat keputusan ujian COVID-19.

AHMAD

“Lebih membimbangkan lagi penggunaan katil hospital dan Pusat Kuarantin dan Rawatan COVID-19 (PKRC) juga semakin meningkat. Sebanyak 23 peratus kes dikesan tidak membabitkan kontak rapat yang mana ia menunjukkan jangkitan dalam komuniti sangat tinggi.

“Langkah penutupan sekolah dalam kawasan PKP juga terpaksa dilaksanakan berikutan 30 peratus jangkitan adalah dalam kalangan warga sekolah.

“Justeru, beberapa langkah akan diambil bagi mengatasi penularan di tempat kerja, sekolah, masjid dan komuniti,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Mengulas lanjut Ahmad berkata, sepanjang tempoh PKP itu juga rakyat negeri itu diminta mengadakan solat hajat di masjid dan kediaman masing-masing, serta memperbanyakkan bacaan al-Quran dan bersedekah.

Beliau berkata, kerajaan negeri juga meminta semua pihak mengambil peranan dan tanggungjawab masing-masing bagi membendung penularan dengan mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan.

“Semoga Allah SWT memberi perlindungan dan kesejahteraan kepada negeri Kelantan daripada COVID-19,” katanya.

Semalam, Kelantan merekodkan sebanyak 225 kes baharu COVID-19.

Pada masa yang sama, Sekolah Menengah Sains Machang juga akan dilaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) bermula hari ini sehingga 1 Mei ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.