nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Geng Nicky: Anggota polis pangkat ASP ditahan di bawah SOSMA

22 APRIL : Seorang pegawai kanan polis berpangkat Asisten Superintendan telah ditahan bagi membantu siasatan berhubung sindiket pengubahan wang haram serta jenayah komersial yang didalangi oleh ahli perniagaan, Datuk Seri Nicky Liow Soon Hee

Sumber memaklumkan, pegawai berusia 40 tahun itu ditahan kira-kira jam 11.30 pagi semalam, oleh sepasukan pegawai dan anggota dari Ibu pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor.

Difahamkan, suspek memegang jawatan sebagai ketua bahagian di sebuah jabatan Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) di Kuala Lumpur.

Pegawai kanan berkenaan yang melaporkan diri bertugas di IPD itu pada Januari lalu ditahan mengikut Akta Langkah-Langkah Pencegahan Khas (SOSMA) 2012.

Sementara itu, Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Azmi Abu Kassim ketika dihubungi media mengesahkan penangkapan pegawai polis tersebut

 “Seorang pegawai Kontinjen ini ditahan bagi membantu siasatan kes Nicky,” katanya. 

Sementara itu, Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay mengesahkan tangkapan seorang pegawai kanan polis namun tidak akan mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai siasatan itu kerana operasi masih sedang berjalan.

“Saya hanya boleh mengesahkan memang ada tangkapan dibuat oleh Jabatan Siasatan Jenayah Komersil Johor dan seperti mana yang saya katakan, saya tidak akan mengeluarkan sebarang kenyataan.

“Sebab operasi masih berjalan, saya tidak mahu keluarkan kenyataan satu-satu. Hari ini tangkap satu, keluar satu. Lagipun, sebarang kenyataan, Johor akan keluarkan kerana ia membabitkan lain-lain tangkapan susulan. Kalau kita keluarkan satu-satu, ia akan menjejaskan operasi yang sedang berjalan.

“InsyaAllah siap tangkapan kita, saya akan buat sidang media keseluruhan. Apa yang pasti, memang operasi masih berterusan dan akan ada tangkapan susulan,” katanya pada sidang media di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor, hari ini.

Dalam pada itu, Ayob Khan memberitahu, polis sudah mendapat kelulusan bagi menyenaraikan nama ahli perniagaan buruan, Datuk Seri Nicky Liow Soon Hee, dalam senarai individu dikehendaki dan dikenakan notis merah oleh Polis Antarabangsa (INTERPOL), semalam.

Tambahnya, notis merah Nicky Liow diluluskan bertarikh 20 April, manakala isterinya, Niu Zhe warga China bertarikh 21 April. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.