nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelajar UA hina TMJ didakwa di mahkamah

26 APRIL: Pelajar universiti awam (UA), Ahmad Muazz Ishak, 22, dihadapkan ke Mahkamah Sesyen Johor Bahru, hari ini, atas dakwaan memuat naik status yang menghina Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Ibrahim, dalam akaun Facebooknya pada Februari lalu.

Dia bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas pertuduhan dibacakan terhadapnya di hadapan Hakim Ahmad Fuad Othman.

Mengikut pertuduhan, pelajar UA di ibu negara itu, didakwa memuat naik status terbabit menerusi akaun media sosial berkenaan yang didaftarkan atas nama ‘MuazzIshak’, di sebuah premis makanan segera di Jalan Pontian-Skudai pada jam 11.45 pagi 5 Februari lalu.

Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 233(1)(A) Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 yang membawa hukuman denda maksimum RM50,000 atau penjara maksimum setahun atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan, selain hendaklah juga didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari kesalahan itu diteruskan selepas sabitan.

Kes dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya, Muhammad Qayyum Ramlan, manakala tertuduh diwakili peguam, Muhammad Valantino Ifni Ho Ridzuan.

Terdahulu, Timbalan Pendakwa Raya menawarkan jaminan RM10,000 dengan tertuduh perlu melapor diri dua minggu sekali di balai polis berhampiran sehingga kesnya selesai.

Peguam mewakili tertuduh kemudian memohon jaminan diturunkan kepada RM2,500 dengan alasan anak guamnya masih belajar dan tiada sumber pendapatan.

Hakim kemudian memerintahkan ikat jamin RM3,000 dengan seorang penjamin dan tertuduh perlu melapor diri di sebuah balai polis di Kuala Lumpur, setiap dua minggu sekali.

Mahkamah menetapkan tarikh sebutan semula kes itu pada 25 Mei depan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.