nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Nur Sajat berada di luar negara

26 APRIL: Polis yakin usahawan kosmetik, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman atau Nur Sajat yang diburu polis berada di luar negara.

Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Acryl Sani Abdullah Sani, bagaimanapun tidak mendedahkan lokasi negara itu dan masih menyiasat secara terperinci semua maklumat diperoleh.

“Bagaimana dia (Nur Sajat) berada di sana (Thailand), Wallahualam. Mungkin dia menggunakan kaedah tertentu yang memungkinkan dia boleh berada di luar negara. Walau apa sekalipun, kita tidak akan putus asa untuk mengesannya.

“Jadi, apa pun kita akan bantu mahkamah syariah untuk mengesan dia kerana kes ini merupakan kes mahkamah syariah.

“Kita akan bantu mengikut kemampuan kita dan kita percaya kita sudah berusaha dan kalau subjek ini berada dalam negara kita InsyaAllah kita akan dapat jejak dan kesan, jadi sementara waktu ini kita perlu bersabar dahulu,” katanya.

Beliau berkata demikian pada sidang media berhubung kejayaan Jabatan Siasatan Jenayah Narkotik (JSJN) di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor di Shah Alam, hari ini.

Acryl Sani berkata, pihaknya menerima banyak maklumat mendakwa usahawan itu berada di pelbagai lokasi, termasuk di Johor dan Kelantan.

“Maklumat ini macam-macam diterima polis, malah ada orang kata dia di Johor dan Kelantan, jadi maklumat itu kita ambil tindakan, namun apa yang berlaku dia tiada di sana,” katanya.

Mahkamah Tinggi Syariah Shah Alam pada Februari lalu, mengeluarkan waran tangkap terhadap Nur Sajat kerana gagal menghadirkan diri pada sebutan semula kesnya tanpa sebarang sebab pada 23 Februari lalu.

Difahamkan, Muhammad Sajjad bersembunyi sebaik waran tangkap dikeluarkan mahkamah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.