nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemohon Bantuan JKM Dijangka Terus Meningkat

1 MEI : Permohonan mendapatkan bantuan kebajikan dari Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) di seluruh negara dijangka akan terus meningkat dari semasa ke sama bermula tahun ini. 

Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Mohd Harun berkata, ianya berlaku susulan kemerosotan sumber kewangan pelbagai yang berpunca daripada gejala penularan pandemik COVID-19.

“Jika tahun lepas terdapat sekitar 496,000 penerima bantuan, jumlahnya kini meningkat kepada 500,000 penerima, yang direkodkan sejak awal Januari lepas,”katanya, hari ini. 

Beliau berkata demikian ketika ditemui selepas majlis penyampaian Bakul Makanan Permai Parlimen Masjid Tanah dan pelancaran Sukarelawan Masjid Tanah (SMART) Melaka, hari ini. 

Dalam pada itu, Rina mengesahkan sehingga kini lebih 10,000 warga emas telah menerima suntikan dos pertama vaksin COVID-19 dalam Fasa Kedua Program Imunisasi Covid-19 Kebangsaan yang bermula 17 April lepas.

Sementara itu, Timbalan Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi (MEDAC), Datuk Mas Ermieyati Samsudin yang turut hadir di majlis berkenaan berkata penubuhan sukarelawan SMART di Masjid Tanah diharap akan menjadi mata dan telinga JKM, dalam memastikan kebajikan masyarakat setempat terbela.

“Setakat ini kita ada 50 sukaralewan yang terdiri daripada pelbagai latar belakang dan pengalaman. Mereka ini sangat dekat dengan penduduk setempat dan untuk itu, kita harap pelbagai maklumat disalur dan dikutip termasuk berkaitan pendaftaran vaksin Covid-19,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.