nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Anuar Mohon Maaf Gagal Tunai Manifesto

2 MEI: Selepas hampir tiga tahun berlalu, Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim, akhirnya memohon maaf secara terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia berikutan kegagalan Pakatan Harapan (PH) menunaikan sebahagian besar manisfesto dicanang mereka ketika kempen Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU) lalu.

Antara manifesto yang gagal dilaksanakan kerajaan PH termasuklah memansuhkan bayaran tol, memberikan pendidikan percuma dengan menghapuskan hutang Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN), menurunkan harga petrol kepada RM1.50 seliter dan banyak lagi.

Malah, Anwar yang juga Pengerusi PH juga tidak bersetuju dengan pandangan sesetengah pemimpim pembangkang yang sebelum ini menegaskan bahawa ‘manifesto bukan kitab suci’ seperti ketengahkan oleh bekas Perdana Menteri zaman PH menjadi kerajaan iaitu, Tun Dr Mahathir Mohamad yang menimbulkan kemarahan rakyat.

Ahli Parlimen Port Dickson itu menegaskan kenyataan itu mewakili ‘order’ lama dalam PH dan beliau tidak mahu mempertahankannya kerana ia bukan datang daripada kepemimpinan PKR.

“Sebahagian manifesto sudah dilaksanakan, tetapi sebahagian besar masih belum dilaksanakan. Tetapi yang parah bukan proses pelaksanaan, tetapi kenyataan bahawa ‘manifesto itu bukan kitab suci’.

“Walaupun manifesto itu dilengkapkan semasa saya berada di dalam penjara, tetapi beberapa prinsip utama yang kita sudah janji, maka kita harus ikhtiar untuk melaksanakannya.

“Tidak boleh kata manifesto bukan kitab suci, maka tidak boleh kita laksanakannya, tidak praktikal. Bagaimanapun, PKR mohon maaf kepada rakyat kerana kita terlibat dalam kerajaan PH. Tetapi beberapa kenyataan itu tidak membantu,” katanya dalam satu wawancara eksklusif bersama Sinar Harian di Petaling Jaya baru-baru ini.

Pada 16 Julai 2018, Dr Mahathir yang ketika itu merupakan Perdana Menteri kerajaan PH mengingatkan bahawa manifesto koalisi itu bukan ‘kitab suci’ yang wajib dipatuhi dalam pelantikan speaker Dewan Rakyat.

 Kenyataan Dr Mahathir ternyata menimbulkan kemarahan rakyat, lebih-lebih lagi golongan pengundi muda yang mendambakan pinjaman PTPTN dan tol dimansuhkan selepas kerajaan PH memerintah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.