nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Aktiviti riadah di kawasan terbuka dibenarkan mulai esok

7 Mei: Keluh kesah orang ramai yang tidak dapat menjalankan aktiviti sukan dan rekreasi di kawasan terbuka akhirnya didengari kerajaan apabila ia dibenarkan bermula esok.

Aktiviti yang dibenarkan mestilah tanpa bersentuhan fizikal seperti joging, berbasikal dan senaman dengan mematuhi penjarakan fizikal sekurang-kurangnya 1.5 meter.

Kementerian Belia dan Sukan dalam kenyataan memaklumkan kelonggaran itu diberi selepas mesyuarat sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) hari ini mempertimbang rayuannya untuk melihat semula keputusan berhubung prosedur operasi standard (SOP) sektor sukan serta rekreasi dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula 7 hingga 20 Mei.

“Kelonggaran lain bagi sektor sukan dan rekreasi akan diperhalusi dalam Mesyuarat Teknikal MKN seterusnya,” menurut kenyataan yang dimuat naik di laman Facebook kementerian itu.

Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Reezal Merican Naina Merican pula menzahirkan rasa terima kasih kepada ahli sidang khas MKN khususnya Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin yang memberi pertimbangan sewajarnya terhadap cadangan kementerian itu.

Pada masa sama, Reezal Merican meminta peminat dan penggiat sukan untuk terus melaksanakan aktiviti kecergasan dengan selamat sepanjang tempoh PKP ini.

“Kita masih belum menang dalam melawan penularan COVID-19.

“Justeru, semua pihak hendaklah memainkan peranan yang lebih berkesan agar pelaksanaan PKP kali ini benar-benar mencapai matlamat yang dihasratkan,” katanya.

Semalam, Sidang Khas MKN memutuskan untuk menggantung sementara sektor serta aktiviti sukan dan rekreasi di kawasan PKP termasuk semua aktiviti sukan dan rekreasi di premis atau kemudahan komersial, kemudahan awam dan kawasan terbuka.

Bagaimanapun, beberapa aktiviti seperti program latihan berpusat secara kuarantin Majlis Sukan Negara dan Majlis-Majlis Sukan Negeri menggunakan konsep ‘Camp Based Training’ antara yang dibenarkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.