nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hentikan polemik politik, fokus perangi COVID-19

7 MEI: Semua pemimpin dan parti politik tidak kira kerajaan mahupun pembangkang diseru berhenti dari sebarang polemik politik dan bersama-sama memberi tumpuan dan keutamaan bagi menstabilkan negara serta rakyat ketika dunia berperang dengan wabak COVID-19. 

Ahli Majlis Tertinggi (MT) UMNO, Datuk Armand Azha Abu Hanifah berkata, ini masanya semua pihak mengurangkan permasalayan politik dan tidak leka dengan pandemik yang melanda dunia ketika ini.

“Saya mohon dan menyeru agar kita kurangkan masalau politik, baik daripada Perikatan Nasional (PN), Pakatan Harapan (PH) dan Barisan Nasional (BN).

“Ini masanya kita letakkan keutamaan negara dan rakyat jauh di hadapan. Jangan sesekali kita terleka dan lalai sehingga negara kita musnah,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini.

Dalam pada itu, Armand Azha memberitahu, jangkitan COVID-19 boleh mencecah sehingga 10,000 kes selepas sambutan Hari Raya Aidilfitri jika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tidak dilaksanakan dengan segera.

Beliau yang juga merupakan Ketua UMNO Bahagian Subang berkata semua hospital semakin penuh, Unit Rawatan Rapi (ICU) juga sudah hampir habis digunakan.

“Bahkan, di Kelantan terpaksa buka hospital sementara kerana tidak cukup katil. Hospital swasta yang ada kerjasama dengan kerajaan juga sudah hampir habis katilnya.

“Ini sepatutnya yang ahli politik fikirkan. Sama-sama mencari kaedah untuk mengatasinya supaya negara kembali aman seperti sedia kala,” katanya.

Sementara itu, beliau turut menasihat umat Islam agar sedia membuat pengorbanan dengan tidak pulang ke kampung menyambut Hari Raya Aidilfitri.

“Memang kita semua rindukan kampung halaman dan ibu bapa kita, tetapi jika kita gagal menangani dan melawan Covid-19, keselamatan mereka juga akan terancam.

“Seluruh dunia kini sedang berjuang dan bergelut melawan pandemik ini. Kita mesti menang, kita jaga kita,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.