nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Stesen LRT disenarai bawah HIDE beroperasi seperti biasa

9 MEI : Biarpun tersenarai di bawah sistem amaran awal Hotspots Identification for Dynamic Engagement (HIDE) namun semua perkhidmatan pengangkutan awam di stesen dan terminal akan terus beroperasi seperti biasa.

Kementerian Pengangkutan (MOT) berkata, sehingga kini tiga stesen pengangkutan awam iaitu stesen LRT KLCC,  Masjid Jamek dan KL Sentral tersenarai di bawah HIDE.

“Bagaimanapun semua premis perniagaan di stesen yang disenaraikan itu akan ditutup selama tiga hari dari 9 hingga 11 Mei mengikut arahan Majlis Keselamatan Negara (MKN) seperti yang diumumkan semalam,” katanya dalam kenyataan. 

Sebarang penutupan atau pembukaan premis perniagaan ini adalah tertakluk kepada arahan MKN dari semasa ke semasa, jelasnya lagi.

Katanya perkhidmatan pengangkutan awam sangat penting bagi negara, terutama bagi petugas barisan hadapan yang bergantung pada operasi berterusan walaupun semasa tempoh perintah kawalan pergerakan (PKP) di Selangor dan Kuala Lumpur.

“Semua stesen pengangkutan awam perlu sentiasa dibuka bagi tujuan pemindahan atau penghantaran bekalan penting sekiranya berlakunya kecemasan,” katanya.

MOT berkata stesen pengangkutan ini juga dilengkapi dengan alat pengimbas suhu di samping melaksanakan penguatkuasaan prosedur operasi standard (SOP) pencegahan Covid-19 yang ketat.

Ia juga mengingatkan semua pengguna pengangkutan awam untuk terus mematuhi SOP termasuk penggunaan cecair pencuci tangan, memakai pelitup muka, menjaga jarak fizikal dan mengimbas kod QR MySejahtera.

Sistem HIDE yang dibangunkan bersama oleh Bank Negara Malaysia dan Kementerian Kesihatan bertujuan memberi amaran awal dalam mencegah peningkatan jangkitan Covid-19 dengan menggunakan data daripada aplikasi MySejahtera.

Semalam, senarai premis atau lokasi dikeluarkan yang dianggap berpotensi menjadi kluster sekiranya tiada tindakan awalan diambil.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.