nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelaksanaan RGL Malaysia-Singapura digantung sementara

10 MEI : Kerajaan menggantung sementara pelaksanaan Laluan Hijau Timbal Balik (RGL) Malaysia-Singapura berikutan penularan varian Afrika Selatan B.1.351, varian United Kingdom B.1.1.7, varian Brazil B.1.1.28 (P1) dan Variant of Interest (VOI) dari India iaitu B.1.617.1 dalam komuniti di republik terbabit.

Ketua Pengarah Kesihatan Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata semua pengembara dari Singapura yang ingin memasuki Malaysia bagi tujuan perniagaan perlu menggunakan saluran One Stop Centre (OSC) yang disediakan oleh pihak Lembaga Pembangunan Malaysia (MIDA).

“Berikutan itu semua pengembara yang masuk ke Malaysia dari Singapura dan pengembara yang menggunakan kemudahan  Skim Periodic Communicating Arrangement (PCA) perlu menjalani kuarantin wajib selama 14 hari di stesen kuarantin yang telah diwartakan oleh kerajaan bermula pada 13 Mei 2021.

“Pengembara dari Singapura juga tertakluk kepada SOP kemasukan pengembara dari negara-negara dengan penularan VOC SARS-CoV-2 dalam komuniti,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Sebelum ini Dr Noor Hisham berkata Sidang Khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) Bilangan 30 Tahun 2021 pada 7 Mei lalu telah bersetuju untuk menyenaraikan negara Singapura sebagai salah sebuah negara yang melaporkan penularan Variant of Concern (VOC) SARS-CoV-2 dalam komuniti.

Beliau berkata langkah berkenaan dibuat berdasarkan kepada laporan yang dikeluarkan oleh Kementerian Kesihatan Singapura, di mana laporan kes tersebut melibatkan varian Afrika Selatan B.1.351, varian United Kingdom B.1.1.7, varian Brazil B.1.1.28 (P1), termasuklah Variant of Interest (VOI) dari India iaitu B.1.617.1.

“KKM akan sentiasa mengemaskini senarai negara dengan penularan VOC SARS-CoV-2 dalam komuniti dan akan memaklumkan kepada umum dari semasa ke semasa,” katanya.

Dalam pada itu, Dr Noor Hisham mengesahkan sebanyak 19 kluster baharu COVID-19, termasuk tujuh daripadanya kluster tempat kerja, lima kluster keagamaan dan komuniti serta dua berkaitan sektor pendidikan dikesan di Selangor, Johor, Pulau Pinang, Kedah, Sabah, Pahang, Kelantan, Terengganu, Sarawak dan Perak, hari ini

Get real time updates directly on you device, subscribe now.