nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Selangor seru rakyat berkorban sambut Aidilfitri cara sederhana

10 MEI : Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj menyeru rakyat di Selangor agar menyambut Aidilfitri kali ini dalam suasana yang sederhana dan waspada, memandangkan Negeri Selangor masih lagi berada di dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Titah baginda, ini susulan meningkatnya jumlah kes-kes baharu jangkitan wabak Covid-19 yang sangat berbahaya.

“Beta amat bimbang dengan angka kes-kes jangkitan baharu dan kematian di Negeri Selangor yang semakin meningkat setiap hari.

“Beta mahu rakyat berkorban untuk tidak meneruskan amalan-amalan lazim Hari Raya seperti pulang ke kampung dan kunjung-mengunjung, demi mengelakkan wabak ini daripada terus merebak sehingga sukar dikawal.

“Paling penting, Beta mahu setiap individu yang perlu keluar ke tempat awam untuk mematuhi SOP yang ditetapkan khususnya memastikan penjarakan fizikal sekurang-kurangnya 1 meter dan pemakaian pelitup muka pada setiap masa,”  titah Baginda menerusi satu kenyataan di facebook rasmi Selangor Royal Office.

Selain itu, Baginda turut berpesan supaya rakyat jangan mengambil mudah dengan bahaya wabak ini dan terus peka dengan situasi terkini di lokasi masing-masing.

“Beta tidak mahu melihat lebih banyak kematian akibat wabak ini dan menyeru rakyat agar sama-sama membantu pihak berkuasa untuk menghentikan penularan wabak ini sepenuhnya. Duduk di rumah, jangan berhimpun, berdoa hentikan wabak” titah Baginda lagi.

Sementara itu, Baginda dan Tengku Permaisuri Selangor Tengku Permaisuri Norashikin serta Raja Muda Selangor, Tengku Amir Shah turut berkenan mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1442 Hijrah kepada seluruh umat Islam khususnya di Negeri Selangor dan di Malaysia am-nya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.