nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kumpulan Penasihat Anak Muda Perkasakan Suara Belia

15 MEI: Kerajaan akan menubuhkan Kumpulan Penasihat Anak Muda kepada Perdana Menteri seperti mana yang pernah dicadangkan Majlis Belia Malaysia bagi memperkasa peranan dan memboleh suara belia lebih didengari, pada masa depan.

Perdana Menteri, Muhyiddin Yassin berkata inisiatif berkenaan adalah baik supaya suara generasi belia di peringkat akar umbi dapat didengari dan seterusnya menyumbang kepada perancangan dasar kerajaan.

“Pada masa ini proses pemilihan calon sedang dimuktamadkan dan barisan anak muda yang terpilih untuk menganggotai Kumpulan Penasihat Anak Muda ini akan diumumkan dalam tempoh terdekat.

“Melalui platform ini, saya berharap lebih ramai belia dapat terlibat secara langsung dalam merangka strategi pembangunan negara yang menyeluruh,” katanya dalam perutusan sempena sambutan Hari Belia Negara hari ini.

Dalam pada itu Muhyiddin berkata, kerajaan Perikatan Nasional komited untuk terus membantu belia melalui usaha pemerkasaan belia ke arah pembangunan modal insan yang lestari dan berinovasi tinggi.

Beliau berkata pelbagai inisiatif telah dijalankan khususnya untuk warga belia melalui pakej bantuan Program Strategik Memperkasa Rakyat dan Ekonomi (PEMERKASA).

Katanya, kerajaan telah memperkenalkan beberapa inisiatif khusus untuk belia di bawah Inisiatif ke-19: Prihatin Belia.

“Kesemua usaha ini adalah demi memastikan supaya segala dasar dan inisiatif kerajaan sentiasa kekal relevan dengan mengambil kira aspirasi dan keperluan semasa golongan belia.

“Sebagai langkah untuk mendokong inisiatif pendigitalan, salah satu inisiatif Kerajaan ialah menerusi Program e-Belia yang bertujuan untuk menggalakkan transaksi tanpa tunai di kalangan belia.
Melalui program ini, setiap pemohon yang layak boleh menebus kredit e-Wallet sebanyak RM150 melalui aplikasi e-Wallet yang terpilih.

“Program ini dijangka akan memberi manfaat kepada 2 juta belia dan mahasiswa yang berumur 18 hingga 20 tahun atau menuntut di Institusi Pengajian Tinggi (IPT) sepenuh masa dengan peruntukan sebanyak RM300 juta,” katanya.

Beliau berkata kerajaan menerusi KBS dengan kerjasama MBM juga mengambil inisiatif untuk merangka Model Pembangunan Belia Baharu.

“Model ini bertujuan sebagai pelengkap bagi menyokong dan menambah baik mekanisme Dasar Belia Malaysia 2015-2035 sedia ada agar ia selari dengan dasar dan polisi terkini seperti Wawasan Kemakmuran Bersama 2030 dan Matlamat Pembangunan Mapan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.