nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kenyataan bersama 3 pemimpin negara kecam keganasan Israel

16 MEI: Tiga pemimpin negara Malaysia, Indonesia dan Brunei mengecam keganasan dan pencerobohan rejim Israel di Palestin.

Perkara itu dinyatakan dalam satu kenyataan bersama oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin; Presiden Indonesia, Joko Widodo; dan Sultan Brunei Sultan Hassanal Bolkiah.

Nada tegas itu disuarakan tiga pemimpin negara berkenaan dengan merujuk insiden serangan berdarah pihak Zionis di Baitulmaqdis Timur dan Gaza.

“Kami juga amat prihatin dengan usaha pendudukan secara haram selain pemusnahan dan perampasan kediaman penduduk Palestin di Tebing Barat oleh pendatang Yahudi,” katanya.

Mereka turut mengutuk pelanggaran undang-undang antarabangsa termasuk hak asasi manusia yang jelas dicabuli rejim Israel malahan disifatkan amat tidak berperikemanusiaan.

Dasar kekerasan kejam digunakan Zionis itu kata mereka, ternyata polisi berbaur Apartheid terhadap penduduk sah di tanah berdaulat Palestin yang sengaja cuba dijarahkan secara paksa.

Justeru, tiga tokoh itu menggesa semua pihak terlibat melaksanakan gencatan senjata dan mengambil langkah menghentikan serangan ke atas orang awam berdasarkan norma sejagat.

“Kami mendesak kedua-dua pihak menerima kehadiran wakil antarabangsa di Baitulmaqdis, untuk memantau proses perdamaian dipatuhi tanpa ada lagi pelanggaran jelas,” katanya.

Pada masa sama, kesemua mereka turut meminta Majlis Keselamatan Pertubuhan Bangsa Bersatu (PBB) bertindak segera mengambil langkah bagi menjamin keselamatan warga Palestin.

Ini termasuk mengingatkan badan dunia itu mempunyai tanggungjawab khas untuk menuntut dihentikan semua keganasan dan memenuhi tanggungjawab menegakkan keamanan kekal.

Di samping itu, mereka turut menyarankan Perhimpunan Agung PBB agar mengadakan sesi tergempar bagi serius menangani situasi dengan resolusi perdamaian dan menamatkan krisis.

“Kami juga menyeru masyarakat antarabangsa tegas menzahirkan komitmen penuh pertahan penyelesaian dua-negara berdasarkan sempadan sebelum 1967,” kata kenyataan itu lagi.

Usaha digerakkan itu jelas mereka, turut meliputi pengiktirafan Baitulmaqdis Timur sebagai ibu negara Palestin yang merdeka demi proses keamanan berkekalan di rantau Asia Barat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.