nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Penuntut Malaysia muncul johan pertandingan pidato dunia

16 MEI: Kecemerlangan penuntut Malaysia di peringkat antarabangsa dalam bidang pidato tidak dapat dinafikan, malah dunia mengakui pencapaian membanggakan mereka.

Terkini, seorang pemidato negara, Pavit Coran, 19, muncul johan Pertandingan Pidato Umum Antarabangsa English Speaking Union (ESU) yang dianjurkan secara maya, Jumaat lalu.

Menurut kenyataan English Speaking Union of Malaysia (ESUM), penuntut Universiti Multimedia (MMU) kampus Melaka yang mewakili ESUM itu, menewaskan 35 peserta dari 33 negara pada finale.

Dalam ucapannya selama lima minit, remaja itu berbicara mengenai peningkatan jumlah mereka yang mengalami kemurungan di seluruh dunia, selain menggesa masyarakat dan kerajaan memberi perhatian terhadap isu terbabit.

Pavit turut berkata dia amat gembira dan bersyukur kerana tidak percaya dapat mengalahkan ramai peserta dan muncul juara.

“Walaupun saya tidak dapat ke London untuk bertanding, penyertaan secara dalam talian itu memberi pengalaman baharu buat saya,” katanya.

“Penganjuran pertandingan ini menarik kerana saya dapat bertemu ramai peserta dari negara berbeza dan mendengar pembentangan tema sama daripada peserta lain,” katanya.

Kemenangan Pavit itu adalah kejayaan kali kedua Malaysia pada kejohanan secara tahunan itu, selepas Marina Tan mengungguli anugerah Pemidato Terbaik pada 2011.

Pengerusi ESUM, Tunku Dara Tan Sri Naquiah berkata Pavit memang berhak memenangi pertandingan itu.

“Kemenangan diraihnya adalah untuk Malaysia,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.