nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Agong, Raja Permaisuri lawat Stesen Janakuasa Battersea

24 SEPT :  Yang di-Pertuan Agong, Sultan Abdullah dan Raja Permaisuri Agong, Tuanku Azizah Aminah hari ini berkenan melawat Stesen Janakuasa Battersea (Battersea Power Station), sebuah projek hartanah ikonik pelaburan Malaysia di ibu kota London.

Turut mengiring Baginda berdua ialah Pesuruhjaya Tinggi Malaysia ke United Kingdom Tuan Yang Terutama Zakri bin Jaafar.

Menerusi satu kenyataan di laman Facebook rasmi Istana Negara, Agong dan Raja Permaisuri tiba stesen janakuasa tersebut pada jam 11.00 pagi (waktu tempatan) dan disambut barisan kepimpinan Battersea Project Holding Company, wakil kepimpinan Permodalan Nasional Berhad, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja, Sime Darby Property dan SP Setia Berhad.

“Menerusi lawatan selama dua jam ini, Seri Paduka Baginda berdua berkenan menerima sembah taklimat perkembangan terkini projek hartanah yang membabitkan nilai  kasar sebanyak 9 billion pound.

“Baginda berdua turut berkenan meluangkan masa berangkat meninjau fasa perumahan yang telah siap dibina dan turut berkenan mendedahkan plak peringatan bagi memperingati lawatan Baginda berdua ke projek hartanah ini,” kata kenyataan itu.

Agong dan Raja Permaisuri menandatangi buku lawatan sebelum diberikan taklimat berhubung projek tersebut.

Lawatan ke Stesen Janakuasa Battersea hari ini adalah antara atur cara sempena Lawatan Khas Baginda berdua ke United Kingdom selama 10 hari bermula pada 17 September, 2021.

Projek hartanah yang berkeluasan 16.99 hektar (42 ekar) ini adalah usaha sama antara Sime Darby Property, SP Setia Berhad, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja dan Permodalan Nasional Berhad sejak 2012.

Atur cara lawatan khas ini turut diisi dengan lawatan ke Suruhanjaya Tinggi Malaysia di Belgrave Square dan Pusat Penyelidikan Tun Abdul Razak di Brickendonbury, Hertford serta pertemuan antara Seri Paduka Baginda berdua bersama komuniti rakyat Malaysia di London.

Menurut kenyataan itu lagi, Baginda berdua  turut dijadualkan berangkat menghadiri Sandhurst Reunion Dinner di Royal Military Academy Sandhurst. Seri Paduka Baginda pernah menimba ilmu ketenteraan di akademi berkenaan dari 1978 hingga 1979.

“Seri Paduka Baginda turut dijadualkan mengadakan pertemuan dengan Sir General Nicholas Carter, Ketua Staf Pertahanan United Kingdom, yang akan menyentuh hubungan kerjasama ketenteraan dua hala Malaysia dan United Kingdom. Sir General Nicholas Carter juga pernah men untut di Royal Military Academy Sandhurst.

“Usai lawatan khas ini, Seri Paduka Baginda berdua berkenan beristirahat di London bermula dari 27 September, 2021. Seri Paduka Baginda berdua dijadualkan berangkat pulang ke tanah air pada 23 Oktober, 2021,” katanya.

Lawatan khas ini merupakan yang kali kedua bagi Seri Paduka Baginda ke United Kingdom sejak dipilih sebagai Yang di-Pertuan Agong Ke-16. Lawatan khas yang pertama telah diadakan pada bulan Disember 2019, selama tujuh (7) hari bermula pada 9 Disember, 2019.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.