nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sabar, tunggu beberapa minggu lagi boleh rentas negeri-PM

24 SEPT : “InsyaAllah, sabar. Tunggu beberapa minggu lagi saya percaya kadar vaksinasi 90 peratus dapat dicapai dan kelonggaran diberi untuk rentas negeri,” demikian jelas Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri berhubung pengumuman kelonggaran rentas negeri yang dinanti-nantikan rakyat di negara ini.

Menurut beliau, sehingga Rabu lalu, sebanyak 81 peratus populasi dewasa dalam negara sudah melengkapkan suntikan vaksin COVID-19.

“Kalau Rabu lalu sudah capai 81 peratus, maknanya sudah tidak lama lagi boleh rentas negeri.

“Jadi bolehlah balik ke kampung berjumpa ibu bapa. Saya difahamkan ada yang sudah setahun tidak berpeluang berjumpa ibu bapa,” jelasnya.

Beliau berkata demikian ketika berucap melancarkan Inisiatif Kediaman Rumah Keluarga Malaysia yang dikenali sebagai Rumah Ikram Keluarga Malaysia di sini hari ini.

Rabu lalu, Perdana Menteri dilaporkan berkata Mesyuarat Jawatankuasa Khas Pengurusan Pandemik yang dipengerusikannya memutuskan rakyat dibenarkan merentas negeri apabila negara mencapai 90 peratus kadar vaksinasi dewasa berdasarkan data dan analisis yang dibuat Kementerian Kesihatan (KKM).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.