nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan tidak ambil mudah umum PKP di mana-mana lokaliti

27 SEPT: Kerajaan tidak mengambil mudah dalam membuat keputusan mengenai pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB), PKP Pemulihan (PKPP) dan PKP Diperketatkan (PKPD) di mana-mana lokaliti di seluruh negara.

Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-Tugas Khas) Datuk Mastura Mohd Yazid, berkata sebarang pelaksanaan PKPB, PKPP dan PKPD dibuat berdasarkan kepada situasi  mengambil kira penilaian risiko jangkitan COVID-19 oleh Kementerian Kesihatan.

Beliau berkata antara perkara diambil kira ialah kadar peningkatan kes, taburan kes positif, kepadatan penduduk, kewujudan tempat-tempat awam serta keadaan sosio demografi penduduk di mana penilaian risiko yang dibuat bagi setiap kawasan adalah berbeza-beza.

“Seperti yang telah dinyatakan oleh YAB Perdana Menteri bahawa langkah ‘mengurung’ rakyat tidak lagi dilihat sesuai malah dikhuatiri mendatangkan lebih banyak implikasi termasuk kesihatan mental dan ekonomi. Pelaksanaan semua PKP termasuk PKP ‘Total Lockdown’ memberi kesan yang sangat negatif kepada ekonomi negara.

Datuk Mastura Mohd Yazid

“Oleh itu, kerajaan telah mempertimbangkan pendekatan baharu dalam menguruskan bilangan kes positif dan pada masa yang sama berusaha untuk memulihkan kembali ekonomi negara.

“Kini, fokus utama Kerajaan adalah kepada Pelan Pemulihan Negara (PPN) secara Berfasa dan hanya akan melaksanakan PKP Diperketatkan (PKPD) berdasarkan lokaliti yang mempunyai kadar jangkitan setempat yang tinggi. Kadar vaksinasi turut dipertingkat bagi membantu mengurangkan kesan jangkitan kes harian yang tinggi,” ketika menjawab soalan di sesi jawab lisan di Parlimen sebentar tadi.

Beliau menjawab soalan dikemukakan oleh Ahli Parlimen BN-Lenggong, Datuk Seri Dr Shamsul Anuar Nasarah, meminta Perdana Menteri menyatakan berdasarkan keadaan dan situasi semasa pandemik COVID-19 di dalam Negara, adakah Kerajaan bercadang untuk melaksanakan PKP ‘Total Lockdown’ seperti yang telah dilakukan pada tahun 2020 bagi menurunkan bilangan kes positif.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.