nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

RM2.6 juta bina dan baik pulih rumah veteran ATM tahun ini

27 SEPT: Kementerian Pertahanan memperuntukkan RM2.6 juta menyediakan 28 rumah baharu serta baik pulih 72 rumah kepada golongan veteran Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dengan pembahagian sama rata di setiap negeri pada tahun ini.

Timbalan Menteri Pertahanan, Datuk Sri Ikmal Hisham Abdul Aziz berkata, bantuan rumah baharu diberikan kepada veteran ang tidak memiliki rumah, mempunyai tanah dan tapak rumah sendiri manakala bantuan baik pulih tertumpu kepada komponen asas rumah tanpa libatkan struktur asas rumah.

 “Ini adalah satu usaha murni kepada melalui Jabatan Hal Ehwan Veteran kepada veteran ATM terutama golongan B40 dan kurang berkemampuan selain skim 7 bantuan termasuk bantuan kewangan, kebajikan, bntuan sara hidup, persekolah dan pendidikan kepada anak veteran, bencana alam dan pengurusan jenazah,” katanya.

Menurut Ikmal Hisham, pada tahun ini Kementerian Pertahanan menyediakan RM357 juta bagi skim ini dah sudah member bantuan kepada 12,377 veteran, balu dan tanggungan masing-masing dengan perbelanjaan RM25.8 juta.

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen Tampin Datuk Dr Hasan Baharom pada sesi soalan lisan di Dewan Rakyat hari ini yang mengenai perancangan kerajaan khususnya rumah mampu milik kepada anggota tentera yang bersara dan berpencen.  

Kepada soalan tambahan mengenai projek Sasar;  satu anggota, satu rumah Ikmal HIsham berkata, projek tersebut bertujuan mendapatkan rumah dibawa harga pasaran kepada veteran ATM.

Katanya, antara projek Sasar adalah di Sungai Besi dengan rumah berharga RM150,000 sehingga RM250,000 selain di Jalan Genting Klang dan kem Wardieburn di Kuala Lumpur.

Tambah beliau, daripada 3,500 unit rumah dibina di Sungai Besi, sebanyak 900 diperuntukkan kepada veteran ATM dan dijangka siap 2024.

Daripada jumlah itu, sejumlah 511 permohonan diterima dan tidak ada yang ditolak.

,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.