nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Suami lengkap vaksin dibenar teman isteri bersalin

27 SEPT: Kementerian Kesihatan (KKM) memberi kebenaran kepada suami untuk menemani isteri yang akan melahirkan anak di wad bersalin, di semua hospital kerajaan.

Bagaimanapun, suami berkenaan perlulah lengkap vaksinasi dan menjalani ujian COVID-19 dan disahkan negative.

Menteri Kesihatan Khairy Jamaluddin berkata, beliau sudah meminta Ketua Pengarah Kesihatan Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah mengeluarkan kebenaran itu di semua hospital kerajaan.

KHAIRY

“Saya sudah minta Dr Noor Hisham membenarkan bakal bapa yang lengkap divaksinasi dan menjalani ujian saringan COVID-19 dan negatif untuk menemani isteri mereka dalam wad bersalin,” katanya di Twitter.

Khairy berkata demikian sebagai mengulas permintaan seorang pengguna Twitter, @f_scottphytz yang memohon suami lengkap divaksin dan negatif ujian saringan COVID-19 dibenarkan menemani isteri dalam bilik bersalin.

Sementara itu, Hisham yang turut memberi reaksi menerusi Twitter memaklumkan akan mengeluarkan arahan membenarkan suami yang lengkap divaksin dan bebas COVID-19 menemani isteri dalam wad bersalin.

“Ya, saya akan laksanakan apa yang diperlukan,” katanya.

Keputusan tersebut mendapat reaksi positif netizen.

Terdahulu, hospital kerajaan tidak membenarkan suami untuk menemani isteri di dewan bersalin sejak pelaksanaan perintah kawalan pergerakan (PKP) bermula Mac tahun lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.