nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

GRS tidak terjejas jika Parlimen bubar

30 SEPT: Kerajaan Sabah pimpinan Gabungan Rakyat Sabah (GRS) yang ditubuhkan pada 26 Sept tahun lalu selepas Pilihan Raya Negeri tidak akan terjejas, walaupun Parlimen dibubarkan bagi memberi laluan kepada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Ketua Menteri Datuk Seri Panglima Hajiji Noor yang juga Pengerusi GRS berkata kerjasama parti dalam gabungan itu dilihat tetap utuh dan semangat berpasukan akan diteruskan bagi menerajui kerajaan negeri hingga cukup satu penggal sehingga 2025.

“Ya. Mandat kami (GRS) adalah selama lima tahun dan tidak ada sebab mengapa kami tidak boleh melengkapkan penggal tersebut,” katanya ketika dihubungi pemberita.

Beliau berkata demikian ketika menjawab soalan pemberita apakah GRS akan terus kekal memerintah sekiranya kerajaan Persekutuan memutuskan untuk mengadakan PRU15

GRS membabitkan parti komponen Perikatan Nasional ( Parti Solidariti Tanah Airku, Parti Progesif Sabah dan PAS), Barisan Nasional, Parti Bersatu Rakyat Sabah dan Parti Bersatu Sabah)

Pada 26 Sept tahun lalu, GRS secara rasmi membentu kerajaan negeri setelah memperoleh majoriti mudah pada Pilihan Raya Negeri Sabah ke-16 dengan memenangi 38 daripada 73 kerusi Dewan Undangan Negeri. – Bersatu.org

Get real time updates directly on you device, subscribe now.