nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saya akan buat yang terbaik – Santhara Kumar

30 SEPT: Datuk Seri Dr. Edmund Santhara Kumar, berjanji akan melaksanakan tugasnya sebagai Ketua Sayap Bersekutu, Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) dengan sebaik mungkin.

Santhara yang juga Ahli Parlimen Segamat merangkap Timbalan Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya juga menzahirkan ucapan terima kasih kepada Presiden BERSATU, Tan Sri Muhyiddin Yassin, kerana melantik beliau mengetuai sayap baharu parti terbabit.

“Saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Presiden Parti Pribumi BERSATU Malaysia (BERSATU), Tan Sri Muhyiddin Yassin dan kepimpinan Majlis Tertinggi PPBM di atas keyakinan kepada saya menerajui Sayap Bersekutu Malaysia PPBM.

“Saya akan buat yang terbaik,” kata Santhara mengulas mengenai keputusan Majlis Pimpinan Tertinggi (MPT) BERSATU yang sebulat suara bersetuju untuk melantiknya sebagai Ketua Sayap Bersekutu BERSATU yang pertama (penaja).

Terdahulu, Setiausaha Agung BERSATU, Datuk Seri Hamzah Zainuddin berkata, BERSATU percaya bahawa pelantikan Santhara mampu menarik lebih banyak penyertaan ahli-ahli bersekutu.

“MPT BERSATU mengucapkan tahniah atas pelantikan beliau.

“Kita yakin dan percaya bahawa pelantikan beliau ini dapat meningkatkan sokongan rakyat daripada semua lapisan masyarakat kepada BERSATU,” katanya menerusi satu kenyataan hari ini.

Keputusan pelantikan itu dibuat dalam mesyuarat MPT BERSATU yang dipengerusikan oleh Muhyiddin semalam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.