nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Erwan sudah letak jawatan sebelum sertai UMNO hari ini

1 OKT: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) Putrajaya menjelaskan Datuk Seri Erwan Tahir sebenarnya bukan lagi Ketua Bahagian BERSATU di Putrajaya semasa beliau menyertai semula UMNO hari ini.

Pemangku Ketua Bahagian BERSATU Putrajaya, Fathul Azam Hashim berkata ini kerana Erwan sudah meletakkan jawatan selaku Ketua Bahagian dengan disaksikan oleh AJK Bahagian dan Ketua-Ketua Cawangan yang hadir pada 10 Oktober 2020.

Fathul Azam berkata Erwan berbuat demikian selepas beliau tewas dalam pemilihan jawatan Naib Presiden yang ditandinginya pada tahun lalu.

“Sepanjang tempoh kekosongan jawatan tersebut, saya selaku Timbalan Ketua Bahagian BERSATU Putrajaya telah memangku sekali gus menyandang jawatan Ketua Bahagian BERSATU Putrajaya.

“Ingin dimaklumkan juga, BERSATU Putrajaya tidak terkesan dengan peletakan jawatan beliau. malah semakin mendapat sambutan keahlian daripada warga Putrajaya,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Malah, Fathul Azam mengesahkan BERSATU Putrajaya juga berjaya menubuhkan sembilan cawangan baharu dengan keahlian baharu sebanyak 1,030 ahli dan giat menyantuni penduduk Putrajaya dengan berbagai program dan bantuan.

Dalam pada itu, Fathul Azam berkata BERSATU Putrajaya juga mengucapkan selamat maju jaya kepada Erwan susulan penyertaan semulanya ke dalam UMNO.

Terdahulu, portal UMNO Online melaporkan Erwan mengumumkan keluar daripada parti itu serta-merta dan kembali menyertai UMNO.

Erwan menyatakan keputusan itu dibuat kerana beliau yakin dan percaya hanya UMNO dapat memartabatkan dan mempertahankan hak keistimewaan orang Melayu, perlembagaan Malaysia serta Raja-raja Melayu seperti dinyatakan di dalam asas penubuhan UMNO.

Beliau mengambil keputusan itu setelah mengambil kira perkembangan politik semasa dan masa depan negara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.