nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pelajar meninggal dunia di Baling bukan sebab vaksin

1 OKT : Jabatan Kesihatan Negeri (JKN) Kedah menafikan terdapat seorang pelajar perempuan di daerah Baling, Kedah yang meninggal dunia akibat menerima suntikan vaksin COVID-19.


Pengarahnya, Dr Othman Warijo berkata, JKN Kedah telah membuat siasatan segera mengenai perkara ini dan mendapati dakwaan itu tidak benar.


Menurut beliau, hasil siasatan mendapati, arwah adalah seorang remaja lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang bukan lagi pelajar sekolah.


“JKN Kedah ingin merujuk kepada berita yang tular dalam media sosial, baru-baru ini, berkaitan seorang pelajar perempuan di daerah Baling yang meninggal dikaitkan dengan suntikan vaksin COVID-19.


“Siasatan mendapati dia telah menerima satu dos suntikan vaksin COVID-19 pada 5 September lalu di Pusat Pemberian Vaksin (PPV) Dewan Tun Abdul Razak, Baling. Gadis itu mengadu sakit perut pada 19 September lalu dan telah diberi rawatan di Hospital Baling. 

Dr Othman Warijo


“Namun selepas 20 hari divaksin iaitu pada 25 September lalu, dia dibawa ke Hospital Baling kerana tidak sedarkan diri. Tahap kesihatannya cepat merudum dan kemudiannya disahkan meninggal dunia,” katanya menerusi kenyataan, hari ini.


Dalam pada itu, Dr Othman memaklumkan jenazah telah dibawa ke Hospital Sultanah Bahiyah (HSB), Alor Setar, Kedah untuk bedah siasat.


Beliau berkata, hasil bedah siasat mendapati arwah meninggal dunia disebabkan ruptured thoracic aneurysm dan tiada kaitan dengan suntikan vaksin COVID-19.


“Laporan penuh bedah siasat sedang disediakan dan JKN mengucapkan takziah kepada keluarga arwah atas kehilangan ini. 


“Saya menasihati masyarakat umum agar elakkan mempercayai serta menyebarkan berita yang tidak disahkan dan dapatkan maklumat yang sahih berkaitan vaksin dan jangkitan COVID-19,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.