nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PN akan sokong KM Melaka hingga PRU-15

1 OKT: Pengerusi Perikatan Nasional Melaka, Datuk Mohd Rafiq Naizamohidee tetap dengan pendirian menyokong kepimpinan Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Sulaiman Md Ali sehingga Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Malah, beliau menegaskan tidak terbabit dalam usaha yang didakwa untuk menjatuhkan Kerajaan Melaka, ketika ini.

Mohd Rafiq yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Paya Rumput berkata, sepatutnya fokus pada ketika ini adalah tertumpu kepada usaha pemulihan kesihatan dan ekonomi susulan pandemik COVID-19.

“Saya berharap, segala kemelut politik yang dicetuskan dapat dihentikan dengan segera demi kesejahteraan dan kemakmuran rakyat Melaka.

Sulaiman Md Ali
Kerajaan Melaka pimpinan Sulaiman (depan, kanan) dikatakan bergolak apabila empat ADUNnya bakal melompat ke PH.

“Saya berpendapat, segala fokus ketika ini harus tertumpu kepada usaha pemulihan negara dan negeri Melaka terutamanya kesihatan serta ekonomi rakyat,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Terdahulu, media melaporkan spekulasi yang mendakwa kerajaan negeri Melaka bergolak apabila empat ADUN kerajaan dikatakan bakal melompat ke Pakatan Harapan (PH).

Kerajaan negeri mempunyai 17 kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN), pembangkang pula 11.

Berikutan itu, Ketua Menteri, Datuk Seri Sulaiman Md Ali, menegaskan spekulasi kononnya bakal berlaku perubahan pada corak pimpinan di Melaka ketika ini, adalah perkara biasa dalam dunia politik.

Sulaiman berkata, tiada yang akan kekal dalam landskap politik negara yang mana perubahan pasti akan berlaku sama ada cepat atau lambat.

“Maaf, saya enggan ulas mengenai desas-desus perubahan kerajaan Negeri ketika ini. Bagi saya, ini perkara biasa dalam dunia politik, perubahan pasti akan berlaku bila tiba waktunya nanti,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.