nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ibu bapa kena peka pembukaan sekolah esok

2 OKT: Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Dr Radzi Jidin, meminta ibu bapa lebih peka dengan maklumat mengenai pembukaan sekolah membabitkan negeri kumpulan A esok kerana ia dibuat secara berperingkat, sekali gus tidak memerlukan semua murid hadir ke sekolah.

Radzi berkata ibu bapa perlu mengikuti ketetapan seperti mana yang diumumkan dalam Pelan Komprehensif Pengoperasian Sekolah oleh kementerian sebelum ini bagi mengelakkan mereka menghantar anak ke sekolah esok.

“Bagi negeri Fasa 3 Pelan Pemulihan Negara (PPN), sebagai contoh di Terengganu, murid sekolah menengah yang akan hadir ke sekolah adalah murid kelas peperiksaan iaitu murid Tingkatan Lima dan Enam yang hadir secara bergilir kecuali murid bagi sekolah berasrama yang tinggal di asrama sepenuhnya dan juga murid semester dua Tingkatan Enam.

“Selain itu, murid berkeperluan khas juga akan hadir ke sekolah tanpa penggiliran manakala bagi murid sekolah rendah, bermula esok untuk negeri Fasa 3, murid yang hadir adalah murid prasekolah dan murid berkeperluan khas Program Pendidikan Khas Integrasi (PPKI).

Radzi beramah mesra dengan lima pelajar perempuan ketika melawat beberapa buah sekolah di Terengganu hari ini.

“Jadi bagi ibu bapa, kami memohon supaya meneliti dan melihat negeri dan fasa manakah sekolah anak kita berada dan ikutilah ketetapan sebagaimana yang diumumkan kementerian sebelum ini,” katanya kepada pemberita, hari ini.

Terdahulu Radzi mengadakan tinjauan di 10 buah sekolah di daerah Hulu Terengganu dan Kuala Terengganu bagi melihat persiapan akhir sekolah sebelum memulakan sesi persekolahan secara bersemuka mulai esok.

Sekolah yang dilawati adalah Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Kuala Telemong, SMK Hulu Terengganu; Kolej Tingkatan Enam Hulu Terengganu; SMK Seri Berang; SMK Tengku Ampuan Intan; SMK Tun Indera dan SMK Ajil. Turut dikunjungi adalah sekolah SMKA Sheikh Abdul Malek, Kuala Terengganu, SM Sains Kuala Terengganu dan SMK Padang Midin Kuala Terengganu.

Pada masa sama, Radzi berkata pihaknya mendapati masih ada sekolah yang tidak peka dalam memastikan aspek pengudaraan berada pada tahap optimum.

Katanya, aspek itu perlu ditambah baik segera kerana pengudaraan yang baik adalah komponen penting dalam memastikan ‘keselamatan’ murid dalam kelas berada pada tahap optimum sebelum mereka kembali ke sekolah.

“Kita lihat masih ada ruang untuk pastikan pengudaraan di dalam bilik darjah dan bilik khas lain berada di tahap yang optimum.

“Maknanya langsir atau poster yang ada di tingkap yang menghalang pengudaraan seharusnya diketepikan atau disimpan terlebih dahulu bagi memastikan apabila murid hadir ke sekolah esok, pengudaraan berada di tahap optimum dan berlaku dengan baik.

“Namun secara umumnya kelas telah berada di tahap yang baik, namun masih ada sekolah yang perlu membuat sedikit penambahbaikan khususnya dalam aspek pengudaraan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.