nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sulaiman Kecewa Tindakan Empat ADUN Melaka Tarik Diri

4 OKT : Ketua Menteri Datuk Seri Sulaiman Md Ali melahirkan rasa kecewanya dengan apa yang berlaku dalam landskap politik di negeri Melaka, hari ini.

Beliau berkata, dalam keadaan yang agak sukar sepanjang pandemik COVID-19 dan usaha kerajaan untuk memulihkan semula ekonomi,  tiba-tiba sahaja kerajaan diruntuhkan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

Menurutnya, sebelum ini beliau tidak pernah ada masalah dengan mana-mana pihak, termasuk empat Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) yang bertindak menarik semula sokongan.

“Selama ini hubungan saya dengan mereka begitu baik. Apa yang dipinta dan dipohon akan saya laksanakan sebaik mungkin.

“Jadi, kalau mereka (ADUN tarik sokongan ) kata kerajaan ini sebaliknya, saya pun tak tahu apa nak kata lagi,” katanya menerusi sidang media bersama kepimpinan Umno di Kampung Pulau Masjid Tanah, hari ini

Dalam pada itu, Sulaiman menegaskan, dakwaan mengatakan wujud campur tangan luar dalam urusan pentadbiran kerajaan negeri adalah tidak berasas sama sekali.

Sidang media Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Sulaiman Md Ali berhubung kemelut kerajaan Melaka berikutan pengumuman empat ADUN menarik sokongan terhadapnya.

“Segala keputusan yang dibuat kerajaan negeri adalah persetujuan bersama, tiada bantahan dan masing-masing beri komitmen sepanjang mesyuarat Exco dilaksanakan,” katanya lagi.

Terdahulu, empat ADUN Melaka hari ini mendakwa mereka sudah hilang kepercayaan terhadap kepimpinan kerajaan negeri.

Mereka adalah ADUN Barisan Nasional (BN) Sungai Udang, Datuk Seri Idris Haron, ADUN BN Pantai Kundor, Datuk Nor Azman Hassan, ADUN Bebas Pengkalan Batu, Datuk Norhizam Hassan Baktee dan ADUN BERSATU Telok Mas, Datuk Noor. 

Pengumuman itu diketuai Idris bersama mereka dalam satu sidang media tergempar di sebuah hotel di Jalan Hang Tuah di Melaka, hari ini.

Sementara itu, Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN), Datuk Seri Ab Rauf Yusoh menyerahkan kepada kebijaksanaan Yang di-Pertua Negeri Tun Seri Setia Dr. Mohd Ali Mohd Rustam untuk membuat keputusan mengenai kerajaan negeri Melaka selepas ini.

Beliau turut mempersoalkan jati diri keempat-empat pemimpin itu kerana sebelum ini tiada sebarang perkara yang berbangkit dalam pentadbiran kerajaan negeri Melaka di bawah pimpinan Sulaiman.

“Keharmonian yang dibawa ketua menteri dan kerajaan negeri Melaka dilihat sebagai sebuah pasukan yang bermasalah..tidak pernah dengar ketua Menteri Melaka beberapa mesyuarat, beliau disanggah. Ini membuktikan bahawa politik ini seribu satu kemungkinan.

“Maka, saya bersama-sama barisan kepimpinan dalam perhubungan UMNO dan Barisan Nasional (BN) negeri akan terus bergerak dan setia bersama mempertahankan kerajaan ini ketika kita sedang menghadapi suasana tekanan politik,”katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.