nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keputusan RoS bukti PM tidak kecewakan akar umbi

ROS telah meluluskan permohonan UMNO untuk pemindaan perlembagaan dan membenarkan UMNO menangguh pemilihan parti.

Selepas ini, pemilihan UMNO di semua peringkat diadakan tidak boleh lebih dari enam bulan selepas PRU.

Semasa PAU Khas, YAB DS Ismail Sabri menyokong usul pindaan Perlembagaan UMNO bagi penangguhan pemilihan di semua peringkat Majlis Kerja Tertinggi, Bahagian dan Cawangan.

Sekarang mana perginya suara sumbang dan tin kosong yang selama ini mengatakan YAB DS Ismail Sabri mahukan pemilihan parti dahulu kerana beliau mahu menjadi Presiden UMNO.

Satu per satu tindakan YAB DS Ismail Sabri memihak kepada UMNO. Hingga PPBM berasa kecewa dan tidak henti mengugut Perdana Menteri.

Inilah seni politik Naib Presiden UMNO kita yang bijak dan cermat.

Menurut, Datuk Muhamad Muqharabbin Mokhtarrudin, Exco Pergerakan Pemuda UMNO Malaysia, beliau menganggap, YAB Perdana Menteri Malaysia sangat berpegang kepada prinsip dan menunaikan janji parti. Pada masa yang sama beliau sangat teliti dengan kerjasama bersama parti-parti yang mendokong kerajaan kini.

Walaupun beliau memimpin kerajaan yang dianggotai PPBM, namun tidak pernah sesekali beliau membelakangi UMNO malah menguntungkan parti.

Perdana Menteri turut menunaikan janjinya di mana RUU Anti Lompat Parti telah pun lulus dan sekali gus menjadikan UMNO sebagai pelopor dalam reformasi institusi seperti yang dipersetujui dalam Mesyuarat MKT UMNO pada 27 Ogos 2021.

Saya harap golongan yang memecah belahkan UMNO ini sedar dan bertaubat. Mereka sepatutnya meminta maaf kepada YAB DS Ismail Sabri.

Sekarang adalah masa kita bersatu dan memperkukuhkan parti menghadapi PRU-15.

Terima kasih YAB DS Ismail Sabri kerana telah membuktikan beliau adalah pemimpin UMNO sejati yang sentiasa mendahulukan kepentingan UMNO berbanding peribadi.

Dr. Najmil Faiz Mohamed Aris
Exco PPUM/TKUB Kuala Terengganu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.