nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mesyuarat agensi terlibat banjir akan diadakan Isnin ini-PM

10 SEPT : Mesyuarat bersama semua agensi serta pihak terlibat dalam persediaan menghadapi bencana banjir akan diadakan Isnin ini.

Perdana  Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, mesyuarat itu susulan ramalan Jabatan Meteorologi Malaysia (MetMalaysia) mengenai banjir besar yang dijangka melanda beberapa negeri Semenanjung pada November ini.

Kata Perdana Menteri,  semua agensi termasuk Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) serta wakil kerajaan negeri akan dipanggil menghadiri bermesyuarat untuk memastikan persediaan awal menghadapi bencana itu.

“Mesyuarat ini juga adalah untuk memastikan pusat-pusat pemindahan banjir, stok makanan serta peralatan untuk mengangkut dan pusat perpindahan telah bersedia.

“Saya tak nak jadi seperti dulu, setengah negeri bersedia, setengah negeri yang tak biasa hadapi banjir tak bersedia dan akhirnya berlaku seperti di Selangor (2021) dan sebagainya.

“Saya nak kali ini semua bersedia bukan setakat di peringkat Persekutuan, banjir ini sampai ke peringkat daerah pun mesti bersedia sejak awal lagi sebelum berlaku apa-apa…yang penting persediaan dibuat awal,” ” katanya.

Beliau berkata demikian  kepada pemberita selepas menghadiri program Aspirasi Kecemerlangan Keluarga Malaysia di sini hari ini.

Katanya, persediaan yang dibuat itu juga perlu menjangkakan sesuatu bencana akan berlaku dalam skala yang besar, agar semua pihak termasuk pasukan keselamatan sentiasa berada dalam keadaan bersiap siaga.

Media melaporkan MetMalaysia meramalkan negara akan mengalami hujan lebat berterusan mulai pertengahan November ini yang membawa kepada banjir besar pada penghujung bulan berkenaan.

Cuaca yang dialami dijangka memberi impak lebih signifikan kerana Monsun Timur Laut yang aktif pada tempoh itu, dengan risiko berlaku hujan lebat berterusan serta banjir berskala besar.

Sementara itu ditanya mengenai perkembangan pembentangan Belanjawan 2023 pada Oktober ini, Ismail Sabri berkata Kementerian Kewangan masih dalam proses mengadakan sesi libat urus bersama semua pemegang taruh termasuk kerajaan negeri.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.