nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketua-ketua Pemuda BN sokong kepimpinan Ismail Sabri

17 SEPT : Ketua-Ketua Pemuda Barisan Nasional (BN) hari ini menzahirkan sokongan kepada kepimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob dan Pengerusi Barisan Nasional Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi.

Perkara itu ditegaskan Naib Ketua Pemuda UMNO Selangor Amin Mohd Shukor, di mana katanya seluruh kepimpinan sayap dan akar umbi terus menyokong Ismail Sabri serta Ahmad Zahid untuk menerajui pucuk pimpinan.

“Kita percaya dan yakin usaha yang dibuat oleh kerajaan hari ini adalah usaha yang baik untuk rakyat. Ketua-Ketua Pemuda bukan sahaja daripada UMNO tetapi BN dan kepimpinan dari seluruh negara menzahirkan secara jelas, yang pertamanya sokongan 100 peratus kepada Ismail Sabri sebagai Perdana Menteri Keluarga Malaysia untuk meneruskan kesinambungan yang ada.

“Yang kedua, kami menzahirkan kepimpinan parti yang diterajui Ahmad Zahid sebagai antara peneraju terbaik bersama dengan Perdana Menteri untuk memikirkan perkara-perkara yang terbaik bagi rakyat,” katanya kepada pemberita pada majlis pelancaran Jentera Pemuda BN di Stadium Titiwangsa di sini hari ini.

Amin juga berkata sebarang anasir dan dakyah yang boleh menjatuhkan pucuk pimpinan perlu ditolak bagi memastikan keharmonian parti dan kesejahteraan rakyat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.