nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Empat maut insiden letupan bom di masjid Kabul

23 SEPT : Empat maut susulan kejadian letupan di luar masjid yang kerap dikunjungi komander dan pejuang kanan Taliban di Kabul, ibu negara Afghanistan, beberapa minit selepas solat Jumaat selesai.

Letupan itu berlaku berhampiran pintu masuk masjid Wazir Akbar Khan, tidak jauh dari bekas kubu Zon Hijau yang menempatkan beberapa kedutaan sebelum Taliban merampas kuasa pada Ogos 2021.

Masjid sama pernah dibom pada 2020, mengorbankan imamnya.

Pertubuhan bukan kerajaan, Itali Emergency, yang mengendalikan hospital di Kabul, berkata ia menerima 14 mangsa’ akibat letupan itu.

Jurucakap polis Kabul, Khalid Zadran mengesahkan kejadian dan ‘mangsa yang maut’, bagimanapun tidak memberikan perincian.

Serangan bom kerap berlaku di Kabul dan bandar lain, walaupun keganasan keseluruhannya menurun dengan ketara di seluruh Afghanistan sejak perang berakhir dan Taliban kembali berkuasa.

Beberapa masjid dan paderi menjadi sasaran dalam serangan itu yang beberapa daripadanya didakwa dilakukan kumpulan Daesh.

Dua kakitangan kedutaan Russia maut dalam kejadian pengeboman berani mati di luar pejabat awal bulan ini, serangan terbaru di ibu negara yang didakwa dilakukan kumpulan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.